Breaking News
10 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΣ Γιάννινα: Με απουσίες πάει στο Ηράκλειο



Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Με απουσίες πάει στο Ηράκλειο
Χωρίς τους τραυματίες Κόντε, Λεό και Έφορντ ταξιδεύει για το Ηράκλειο ο ΠΑΣ Γιάννινα, για το αυριανό (11/11) παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Εραμούσπε είναι στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή. Ο Κόντε ήταν πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.


Για λόγους τακτικής εκτός αποστολής έμειναν ο ανέτοιμος Κύρκος, καθώς αυτή την εβδομάδα προπονήθηκε μετά από 2,5 μήνες και οι Μπιλμπάο, Ν. Λώλης, Ναούμης, Τσίρης, Βρακάς, Μίνα. Επιστρέφουν οι Τζίνο (εξέτισε την ποινή), Τζίμας (αποθεραπεύτηκε).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Θανάσης Στάικος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Εραμούσπε, Παντελάκη, Μπακαδήμα, Κιάκο, Τσαούση, Σόρια, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Καραχάλιο, Ριένστρα, Λιάσο, Λώλη, Τζίνο, Τζίμα, Μπάλαν, Παμλίδη, Ροσέρο, Γκάρο.
Fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 10 Noεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Πολύ κοντά στην πρόκρισή του στα ημιτελικά του προ-Ολυμπιακού τραμπολίνο βρέθηκε ο Μάριος Γράψας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics