Breaking News
14 Νοεμβρίου 2023

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Γιακουμάκη η δεύτερη προπόνηση στην Νέα Σμύρνη
Σταύρος Λιώσης


Σήμερα (14/11) ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας ο Γιώργος Γιακουμάκης και έτσι δεν συμμετείχε στην δεύτερη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Νέα Σμύρνη.

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Γιακουμάκη η δεύτερη προπόνηση στην Νέα Σμύρνη
Με την δεύτερη προπόνησή της στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης συνεχίστηκε σήμερα (14/11) η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το φιλικό με την Νέα Ζηλανδία στο «Γ. Καμάρας» (17/11, 19.00) αλλά και για τον αγώνα με την Γαλλία στην «OPAP Arena» για την 10η αγωνιστική των European Qualifiers.

Στην σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος αφίχθηκε σήμερα και ενσωματώθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αλλά ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.


Αρκετές αλλαγές αναμένεται να γίνουν από τον Γκουστάβο Πογέτ στο φιλικό της Ριζούπολης, αφού έχει καλέσει 32 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ εκείνων που αναμένεται να ξεκινήσουν είναι οι Γιαννούλης και Σάλιακας όπως και ο Κουλιεράκης.

Όλη η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη σε δοκιμές για τα μπαράζ του UEFA Nation’s League και η προετοιμασία για τον αγώνα με τους «τρικολόρ» θα ξεκινήσει από το Σάββατο (18/11) και έπειτα.

Fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Με πανελλήνια ρεκόρ ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε ο 2ος Κολυμβητικός Αγώνας Επιδόσεων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics