Breaking News
15 Νοεμβρίου 2023

Ο ΟΦΗ έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: «Το απόγευμα της Τετάρτης (15/11) έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, κυκλοφορίας μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι. Ο Marko Bakic συνέχισε θεραπεία, ενώ ο Jon Toral και ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Adrian Riera έκανε αποφόρτιση, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο ισχίο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Ηπειρώτες.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Ζαχαριουδάκης, Πιστικός, Φαϊτάκης και Χότζα από την Κ19. Από το ΒΑΚ απουσίασαν οι διεθνείς, Dan Glazer, Gudmundur Thorarinsson, Αντρέας Καρώ, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 το πρωί της Πέμπτης (16/11)».
fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 15/11

 

 

 

 

Σημαντική νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε της Χάποελ Ιερουσαλήμ στην Πυλαία με 79-77

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics