Breaking News
25 Νοεμβρίου 2023

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν ήταν ευχαριστημένος από την ισοπαλία με το Βόλο, αλλά επαίνεσε την προσπάθεια των παικτών του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά την εντός έδρας ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Βόλο.

 

Αναλυτικά είπε: «Δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια δικαιολογία κάθε φορά. Δυστυχώς συνεχώς είμαστε κοντά, αλλά δεν μπορούμε πάντα να βάζουμε δύο όταν τρώμε ένα γκολ.


Ήμασταν θετικοί από την αρχή και επιτεθήκαμε από το 1ο έως το 90ο λεπτό. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες που αγωνίστηκαν, όλοι ήθελαν να νικήσουν και έδωσαν το μάξιμουμ. Δεν θέλω να πω για την τύχη ή κάτι άλλο, αλλά για ακόμα μία φορά φέτος είχαμε τα πάντα και δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, θετικοί και να δουλέψουμε για τη συνέχεια».
ekriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 24/11/2023

 

 

 

 

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics