Breaking News
16 Δεκεμβρίου 2023

Markopoulo Park: Ένας νικητής στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισε 14.320 ευρώ
NewsroomNewsroom

 


Εντυπωσιακή επικράτηση του ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ (IRE) στη «μάχη» των 1.000 μέτρων

Υψηλά κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 το οποίο μοίρασε 14.320 ευρώ σε έναν τυχερό και εντυπωσιακό θέμα περιλάμβανε η 43η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στο Markopoulo Park.

Νικηφόρο ντεμπούτο για τον ΑΛΜΟΤΛΑΑ (GB) - 7η νίκη για τον ΣΑΡΑΒΑΚΟ (GB)

Εντυπωσιακή ήταν η επικράτηση του ΑΛΜΟΤΛΑΑ (GB) στην 4η ιπποδρομία καθώς τερμάτισε την απόσταση των 1.000 μέτρων με χρόνο 1.00.55. Ο νεαρός καθαρόαιμος είναι ιδιοκτησίας Torcaso Racing Limited και παρουσιάστηκε σε εξαιρετική κατάσταση από την προπονήτρια του Ιωάννα Καμπίτση. Στην 1η νίκη της καριέρας του τον οδήγησε ο αναβάτης Κώστας Μαστοράκης.

Δείτε το βίντεο από την 5η ιπποδρομία:

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ 11/12/2023 [254] ΝΙΚΗΤΗΣ: ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ (IRE)
Εξαιρετική άφιξη πραγματοποίησε στην 5η ιπποδρομία ο ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ (IRE) που κέρδισε την κούρσα των 1.000 μέτρων. Ιδιοκτησίας Μαρίας Αγγουρά ο τρόφιμος του προπονητή Χάρη Χαραλάμπους έφτασε στην 5η του νίκη έχοντας στη σέλα του τον αναβάτη Νίκο Μιχαηλίδη.

Στην 6η ιπποδρομία και στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ (GB) μοιράστηκε την πρωτοπορία με τον ΓΚΑΝ (IRE), μέχρι και την είσοδο στην τελική ευθεία όπου εξαπέλυσε την επίθεσή του και αποσπάστηκε από τον υπόλοιπο όμιλο. Για τον ΣΑΡΑΒΑΚΟ (GB) ιδιοκτησίας Απόστολου Μπαγιάστα αυτή ήταν η 7η νίκη της καριέρας του. Προπονητής του 6ετη καθαρόαιμου είναι ο Χρήστος Σταύρου ενώ στη χθεσινή του επικράτηση τον οδήγησε ο Κύπριος αναβάτης Ηρακλής Ηρακλέους.

Νίκες για προπονητές και αναβάτες

Μοιρασμένα τα πράγματα από πλευράς προπονητών καθώς από μια νίκη σημείωσαν οι Χρήστος Σταύρου, Χάρης Χαραλάμπους, Χρήστος Θεοδωράκης, Ειρήνη Κεράτσα και Ιωάννα Καμπίτση.

Από πλευράς αναβατών 2 νίκες σημείωσε ο Κώστας Μαστοράκης ενώ από μια νίκη πήραν οι Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Νίκος Μιχαηλίδης και Ηρακλής Ηρακλέους.
cnn.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 16/12/2023

 

 

 

 

Το All Star Game της Καρδίτσας ξεκίνησε με την αναμέτρηση για μπάσκετ με αμαξίδιο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics