Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2024

Ελλάδα-Γαλλία 13-12: Διά πυρός και σιδήρου... στα προημιτελικά!


Χάρη σε πέναλτι του Βλαχόπουλου 51 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών πέτυχε αγχωτική νίκη με 13-12 επί της Γαλλίας και εξασφάλισε την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου και την απευθείας πρόκριση στην οκτάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα.

Αν και δεν έπιασε καλή απόδοση, κυρίως στην άμυνα, η ελληνική ομάδα εκπλήρωσε τον πρώτο στόχο της στη διοργάνωση και επόμενος σταθμός πλέον, είναι ο προημιτελικός της Τρίτης (13/2), με αντίπαλο τον νικητή της νοκ-άουτ αναμέτρησης μεταξύ της Ιταλίας και των ΗΠΑ.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 3-2, 3-4

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Αργυρόπουλος 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 2, Νικολαϊδης, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος, Παπανικολάου 1
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Μ. Στεφανουδάκης αναχωρεί σήμερα για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics