Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Μπορεί να επιθυμείς ένα νέο ξεκίνημα ή αυξημένη επαφή με τους άλλους, με την Αφροδίτη και τον κυβερνητικό σου πλανήτη τον Άρη, να ευθυγραμμίζονται στον κοινωνικό σου τομέα. Η έμφαση δίνεται στην ευχαρίστηση, στην εξερεύνηση ομοίων μυαλών, στον υγιή ανταγωνισμό, στην έλξη και στην πραγματοποίηση νέων σχεδίων. Οι επιθυμίες σου τείνουν να κυριαρχούν ή τολμάς να ξεφύγεις από το δρόμο σου ή να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου. Η σύνδεση με άλλους μπορεί να είναι συναρπαστική και μπορείς να βρεις τον εαυτό σου στην ίδια σελίδα με ένα συνεργάτη. Οι ερωτικές συνδέσεις μπορεί να συμβούν μέσω δικτύωσης, ομαδικών ενώσεων ή φίλων.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, υπενθυμίζοντας σου να επιβραδύνεις και να δώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτό που χρειάζεται η καρδιά σου. Ωστόσο οι διελεύσεις σήμερα τείνουν προς την υπέρβαση και μερικές φορές χάνεται ο στόχος. Θα μπορούσε να υπάρχει περισσότερο δράμα ή υπερβολή στη ζωή σου και η αυξημένη πίεση πάνω σου μπορεί να οδηγήσει σε μικρά λάθη. Ή μπορεί να έχεις δυσκολίες στην εξισορρόπηση της οικείας και της κοινωνικής ζωής. Το αν θα παίξεις με ασφάλεια ή θα ρισκάρεις μπορεί τώρα να είναι ένα ερώτημα.


Δίδυμοι

Οι διελεύσεις σήμερα μπορούν να υποδεικνύουν επιθυμίες που δύσκολα εκπληρώνονται και κάποια τάση να αναλαμβάνεις τόσα πολλά, που ξεχνάς ότι το θέμα ήταν να απολαύσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο αν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και να αποφύγεις την υπερβολή, υπάρχουν πολλά να απολαύσεις. Με τη Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σου να σε ενθαρρύνει να βάλεις στόχο για νέες πληροφορίες, η περιέργεια σου τείνει να σε οδηγεί αυτή τη στιγμή. Έχεις την τάση να διαδίδεις την ενέργεια σου και να εμπλακείς σε πολλές μικρές δουλειές ή πιθανότητες και στόχους αντί να εστιάζεις σε οποιοδήποτε πράγμα.

Καρκίνος

Οι σημερινές ενέργειες είναι δυνατές για αισιοδοξία, αλλά το να ασκείς υπερβολική πίεση στον εαυτό σου μέσω υψηλών προσδοκιών μπορεί να καταστρέψει κάτι καλό. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις να παραλείψεις σημαντικά βήματα για την επίτευξη ενός στόχου. Η επιθυμία για απαλλαγή από περιορισμούς και ρουτίνες είναι έντονη, ωστόσο είσαι επίσης διαθετημένη να αναλάβεις περισσότερες εργασίες. Φυσικά το να κάνεις περισσότερα, συνήθως δε σε φέρνει πιο κοντά στο τέλος. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου εφιστώντας την προσοχή σου στον τρόπο διαχείρισης των πόρων σου.

Λέων

Τα ένστικτα μπορεί μερικές φορές να είναι ακατάλληλα σήμερα ή μπορεί να μπεις στον πειρασμό να στοχεύσεις πολύ ψηλά, όταν το μέτρο θα σε ωφελούσε περισσότερο. Μπορεί να ταλαντεύεσαι από το να θέλεις περισσότερο ή λιγότερο μια κατάσταση ή ένα άτομο. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα, είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις ανεκπλήρωτες ανάγκες και συναισθήματα που πρόσφατα κρατήσες μακριά. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα για κάποια υγιή αυτοσυγκέντρωση, ιδιαίτερα που σχετίζεται με συναισθήματα. Ταυτόχρονα λαχταράς ένα αίσθημα σύνδεσης και οι άλλοι σε προσέχουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

Παρθένος

Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν τόσα πολλά που θέλεις να κάνεις, αλλά είναι δύσκολο να κάνεις τα πράγματα πράξη σήμερα. Το κλειδί είναι να ξεκινήσεις μικρότερα πράγματα και να δουλέψεις καλύτερα. Έχεις μια ισχυρότερη ανάγκη για ασφάλεια και αίσθηση του ανήκειν, αλλά είναι σημαντικό να κάνεις ανεξάρτητα βήματα για να τα επιτύχεις αντί να περιμένεις από τους άλλους να καλύψουν αυτές τις ανάγκες. Επίσης η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και χρειάζεσαι ένα διάλλειμα από ταραχώδεις ή απαιτητικές καταστάσεις. Στόχος να απλοποιήσεις και να επιλέξεις δραστηριότητες που σε βοηθούν να ανακτήσεις και να ανανεώσεις τη συναισθηματική σου ενέργεια.

Ζυγός

Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να σου υπενθυμίσουν ότι πρέπει να απλοποιήσεις εάν έχεις παραπάνω πράγματα στη ζωή σου αυτή τη στιγμή. Μπορεί να υπάρχει κάποια διάθεση εάν δεν έχεις καταφέρει ακόμα όλα όσα θα ήθελες να κάνεις, αλλά είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο και να αναπτύξεις ένα νέο σχέδιο δράσης αντί να βιάζεις τα πράγματα. Η Σελήνη περνάει σήμερα στον κοινωνικό σου τομέα, καθιστώντας καλή τη στιγμή για να συνδεθείς με φίλους ή να εμπνευστείς. Είσαι πρόθυμη και αυτό είναι υπέροχο, αλλά μην εκβαθύνεσαι σε δεσμεύσεις που μπορεί να είναι πάρα πολλές.

Σκορπιός

Μπορείς να περάσεις καλά σήμερα, αλλά το καλύτερο είναι να ξέρεις τα όρια σου. Στην ιδανική περίπτωση, λίγη δυσαρέσκεια σε ωθεί να κάνεις μια θετική αλλαγή. Αλλά με τις σημερινές διελεύσεις είναι πολύ εύκολο να υπερβείς τα όρια. Είτε πρόκειται για το να θέλεις να εντυπωσιάσεις κάποιον που αγαπάς, είτε απλώς επειδή έχεις καλή διάθεση και θέλεις να το μοιραστείς, η τάση είναι να ξεπεράσεις τα όρια. Η καριέρα ή οι μακροπρόθεσμοι στόχοι για επιτυχία μπορεί να είναι ένα συναισθηματικό σημείο εστίασης, καθώς η Σελήνη περνά στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη. Σίγουρα οι ενέργειες της ημέρας διεγείρουν τις φιλοδοξίες σου.

Τοξότης.

Ένα μέρος σου θέλει να θρέψει την ανάγκη σου για ασφάλεια, αλλά έχεις επίσης μεγάλη επιθυμία για προσωπικό χώρο και αίσθηση αυτονομίας. Ενώ μπορεί να φανταστείς όλα τα είδη των πραγμάτων που θα ήθελες να πετύχεις, μέρος σου συγκρατείτε ή οι απαιτήσεις του σπιτιού και της οικογένειας σε κάνουν να αισθάνεσαι δεμένη. Εξέτασε τρόπους για να επιτύχεις ένα συμβιβασμό ή να απλοποιήσεις. Με τη Σελήνη στον ηλιακό τομέα του πνεύματος σου όλη μέρα, ελκύεσαι από εμπειρίες μάθησης και είναι πιθανό να τις βρεις. Έχεις επίσης την τάση να εστιάζεις τόσο πολύ σε σχέδια για το μέλλον που ξεχνάς να απολαύσεις τη στιγμή.

Αιγόκερως

Ακολουθείσαι σήμερα από μια έντονη επιθυμία να κάνεις ή να αναλάβεις περισσότερα, όταν είναι απλά καλύτερο να διατηρήσεις τα πράγματα σε μια ομοιόμορφη καρίνα αυτή τη στιγμή. Έλεγξε αν αυτό που μοιάζει με θετική σκέψη είναι στην πραγματικότητα υπέρβαση ή ανησυχία. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου, αναζητάς ένταση ή λίγο περισσότερο βάθος στις δραστηριότητες και τις εμπειρίες σου. Ενώ το να ρίχνεις τον εαυτό σου σε μια ευχάριστη επιδίωξη μπορεί να σε ανταμείψει τώρα, η υπερβολή είναι ένα πιθανό πρόβλημα. Αναζήτησε δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου για καλύτερα αποτελέσματα.

Υδροχόος

Αρκετές διελεύσεις δείχνουν την τάση να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα είναι λογικά. Η επιθυμία να επεκταθείς σε έργα, να κοινωνικοποιηθείς ή να δημιουργήσεις συνδέσεις είναι έντονη, αλλά θα μπορούσες να αισθάνεσαι διχασμένη καθώς αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και άνεση. Ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις μια μέρα που θα δεις τα πράγματα πιο καθαρά για να κάνεις μια μεγάλη αγορά. Με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα, η ανάγκη σου για σχόλια ή παρέα είναι έντονη. Έχεις την τάση να διαβουλεύεσαι με άλλους, επίσημα ή ανεπίσημα καθώς τείνεις να ζωντανεύεις μέσω της αλληλεπίδρασης.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και θα θελήσεις να ασχοληθείς με την οργάνωση. Παρόλα αυτά, οι διελεύσεις της ημέρας τείνουν να οδηγούν σε υπερβολές, κάτι που μπορεί που μπορεί να προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις στην αρχή. Αν και είναι υπέροχο να ονειρεύεσαι, να φιλοδοξείς, αν το παρακάνεις τώρα θα εξαντλήσεις τον εαυτό σου . Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στο να είσαι δίκαιη και να χρησιμοποιείς την κοινή λογική για καλύτερα αποτελέσματα σήμερα. Στόχος να βρεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ των προσωπικών συμφερόντων και εργασιακών καθηκόντων.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Τέλος στα άκυρα άλματα και στην αναμονή της καταμέτρησης

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 21/02/2024

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics