Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2024

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Προετοιμασία στην Τυνησία για τον Μανώλη Στεφανουδάκη



Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Χρυσού Παραολυμπιονίκη, Μανώλη Στεφανουδάκη, ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων το ερχόμενο καλοκαίρι. Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου αναχωρεί για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Τυνησία στο Tunis 2024 Grand Prix – 15th Tunis International Meeting Tunis, συνοδευόμενος από τον προπονητή του, Ιπποκράτη Σκαντζάκη.
«Οι προπονήσεις μας συνεχίζονται σε ρυθμούς προετοιμασίας για την Παραολυμπιάδα του Παρισιού σε λίγους μήνες. Επόμενος σταθμός της προετοιμασίας μας το Grand Prix της Τυνησίας. Στόχος μας σε αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση μία αξιόλογη εμφάνιση και μία καλή επίδοση ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές που θα συμμετάσχουν.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για την στήριξη της στην προετοιμασία μας.


Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου σε καθημερινή βάση αλλά και σε κάθε αγωνιστική μου προετοιμασία», δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής που ευχαρίστησε και τους ανθρώπους που του δίνουν δύναμη για να κάνει την προετοιμασία του και βρίσκονται στο πλευρό του και τον στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού.'' τονίζει ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Κανονικά προπονήθηκε ο Λάρσον που αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο ματς με τον Βόλο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics