Breaking News
01 Μαρτίου 2024

Ο Φερστάπεν πήρε την pole position στο Grand Prix του Μπαχρέιν 


Την πρώτη pole position της φετινής Formula 1 κατέκτησε ο Μαξ Φερστάπεν.

Ο Μαξ Φερστάπεν και η Red Bull συνεχίζουν από εκεί που… σταμάτησαν το 2023, καθώς πανηγύρισαν την πρώτη pole position της νέας σεζόν στη Formula 1.

Ο Ολλανδός τρις παγκόσμιος πρωταθλητής σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά για το αυριανό (2/3) Grand Prix του Μπαχρέιν.

Το Grand Prix με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία του πρωταθλήματος για το 2024.

Ο Φερστάπεν «γύρισε» την πίστα σε 1:29.179 και πανηγύρισε την 33η pole position στην καριέρα του, «πιάνοντας» στη σχετική λίστα τους σπουδαίους Τζιμ Κλαρκ και Αλέν Προστ και αφήνοντας 228 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του τον Μονεγάσκο «πιλότο» της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την πρώτη προσπάθεια των οδηγών στο τρίτο και τελευταίο μέρος των επίσημων δοκιμαστικών (Q3), ο Φερστάπεν είχε την καλύτερη επίδοση με 1:29.421 και ο Λεκλέρκ ήταν μόλις 59 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του. Όμως, ο Ολλανδός βελτίωσε κι άλλο το χρόνο του στον δεύτερο ταχύτατο γύρο που πραγματοποίησε στο Q3 και πήρε την pole position, μολονότι και ο Λεκλέρκ «έγραψε» καλύτερη επίδοση στη δεύτερη προσπάθειά του.

Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκονται ο Τζορτζ Ράσελ με Mercedes και ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ με Ferrari. Πέμπτος κατετάγη ο Σέρχιο Πέρες με τη δεύτερη Red Bull, ενώ ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, με τη δεύτερη Mercedes περιορίστηκε στην ένατη θέση.
in.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 01/03

 

 

 

 

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα που θα βγάλουν τα ζευγάρια για τα Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics