Breaking News
16 Μαρτίου 2024

Έμειναν στο 0-0 Κηφισιά και ΟΦΗ


Το αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένη καμία απ’ τις δύο ομάδες, μετά το «διπλό» του Βόλου στην Τρίπολη.


Με το «λευκό» 0-0 ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στα play out η Κηφισιά και ο ΟΦΗ, αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένη καμία απ’ τις δύο ομάδες, μετά το «διπλό» του Βόλου στην Τρίπολη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν λίγο πιο «ζωντανά» τον αγώνα και μόλις στο 2ο λεπτό είχαν την πρώτη ευκαιρία με τον Ματέους Σάντος, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 9’ το σουτ του Τσάπαν κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, σε μία φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Λάρσον στον Ματέους Σάντος.

Στο 19’ ο Ισέκα μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Κηφισιάς, έφυγε στο τετ-α-τετ και σκόραρε, όμως το τέρμα του δεν μέτρησε καθώς, όπως έδειξε ο α’ βοηθός κι επιβεβαίωσε ο VAR, ο φορ του ΟΦΗ ήταν οριακά οφσάιντ.

Η Κηφισιά έχασε άλλες δύο ευκαιρίες, στο 26’ με την κεφαλιά του Τεϊσέιρα και στο 30’ με τον Σάντος, ενώ στο 44’ ο Ισέκα βρέθηκε σε θέση βολής αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έγιναν πολύ νευρικές, με πολλά λάθη και ελάχιστες φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες. Πιο σημαντικές στιγμές ήταν το πλασέ του Οζέγκοβιτς στο 53’ που έφυγε λίγο άουτ και το τελείωμα του Αποστολάκη στο 71’ από καλή θέση που πέρασε ένα μέτρο μακριά απ’ τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου.

Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0 (Cosmote Sport 2)
Γκολ: –

Κίτρινες κάρτες: Τσανάτζια – Μπάκου, Μπάκιτς, Μεγιάδο

Κόκκινες κάρτες: –

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς (79′ Κλωναρίδης), Σολόα (69′ Βαφέας), Τεσέιρα, Τσανάτζια, Μενέντες, Μιλίτσεβιτς, Μπιφουμά (79′ Τετέι), Ματέους, Οζέγκοβιτς.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μπάκιτς (79′ Ριέρα), Μεγιάδο, Χιμένες (64′ Γκαγιέγκος), Μπάκου (88′ Φελίπε), Αποστολάκης (88′ Μοσκέρα), Ισέκα.
zougla.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Ο ΟΦΗ κέρδισε τον πρωταθλητή Φλοίσβο με 3-0 σετ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics