Breaking News
08 Απριλίου 2024

Απόλυτα πετυχημένο το 1ο τουρνουά της Ένωσης Προπονητών για παιδιά με ελάχιστη εμπειρία στο άθλημα (pics)

 

Δώσε την ευκαιρία στο παιδί να παίξει αγώνες και θα του προσφέρεις την καλύτερη ψυχαγωγία, πιθανότατα και καλό κίνητρο για να συνεχίσει ένα άθλημα. Με αυτή τη φιλοσοφία, με αυτό το πνεύμα, η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης διοργάνωσε την πρώτη μεγάλη αγωνιστική της εκδήλωση. Το τουρνουά για αθλητές και αθλήτριες μικρών ηλικιών με ενασχόληση το πολύ τριών ετών στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Το πραγματοποίησε χτες Κυριακή 07/04 σε φιλικό επίπεδο, αλλά με τις εξαιρετικές συνθήκες και την οντότητα, που εξασφαλίζει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 Ουσιαστικά δόθηκε σε ένα πιο ευρύ πλαίσιο η ιδανική συνέχεια σε ανάλογους αγώνες, που διοργανώνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα οι προπονητές σε συνεργασία με τα σωματεία, για παιδιά ελάχιστης εμπειρίας στο άθλημα. Το 1ο τουρνουά της Π.Ε.Π.Ε.Α. συγκέντρωσε πάνω από 100 αγόρια και κορίτσια από σωματεία της Αττικής και όχι μόνο (!), μαθητές από τάξεις δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου κι από μόνο του το γεγονός αυτό μαρτυρά την επιτυχία του εγχειρήματος. Πολλοί δε, θυμήθηκαν την τεράστια απήχηση που είχαν και τη βοήθεια που προσέφεραν στην είσοδο νέων παιδιών στο άθλημα ή στην παραμονή και την εξέλιξη άλλων, τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα, που γίνονταν παλιότερα στο Φάληρο. Συμμεριζόμενη και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. άλλωστε, το μεράκι και το σκεπτικό της Π.Ε.Π.Ε.Α., αντιλαμβανόμενη ότι τέτοιες δράσεις δημιουργούν προοπτική μεσομακροπρόθεσμου αποτελέσματος για τη διάδοση του αθλήματος, παραχώρησε με χαρά την ομοσπονδιακή αίθουσα και βοήθησε, όπου χρειάστηκε, στο οργανωτικό κομμάτι.

 Στην ενημέρωσή της για το τουρνουά η Π.Ε.Π.Ε.Α. προαναγγέλλει αντίστοιχο τουρνουά στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ για την ιστορία αναφέρει και τους νικητές στο ΣΕΦ:

«Η διοργάνωση περιλάμβανε αγώνες στα 3 νικηφόρα σετ (best of five) χωρίς κοουτσάρισμα από τους συναδέλφους προπονητές. Ήταν φιλικού χαρακτήρα, αγώνες ελέγχου και γνωριμίας με το άθλημα για πολλά παιδιά, μιας και ήταν οι πρώτοι τους αγώνες. Επίσης είχε ματς παρηγοριάς για τους αθλητές που αποκλείστηκαν από τη φάση των νοκ άουτ.

Η αίθουσα του ΣΕΦ είχε 16 αγωνιστικά τραπέζια και η ΠΕΠΕΑ προσέφερε στους αγωνιζόμενους νερό και σνακς.

Το Δ.Σ της ΠΕΠΕΑ και τα μέλη της, επαγγελματίες προπονητές/-τριες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, συνεχίζουν δυναμικά τις προσπάθειες για τη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος. Αναμένονται επιπλέον δράσεις που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ των άλλων νέα τουρνουά, επιμορφωτικά σεμινάρια, ενημέρωση γονέων, συνεργασία με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα καθώς και με διεθνείς οργανισμούς. Επόμενο ραντεβού στην Β. Ελλάδα!

Ευχαριστούμε την ΕΦΟΕΠΑ, το ΔΣ και τον πρόεδρο της Κ .Παπαγεωργίου, για την παραχώρηση της ομοσπονδιακής αίθουσας και την βοήθεια που μας παρέχει!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές τους!

Οι νικητές ανά κατηγορία:

Κορίτσια δημοτικού

1η θέση Γιατρά (Νίκαια)

2η θέση Ψαρρού (Λουτράκι)

3η θέση Κάρλου & Βατσακλή (Πεύκη)

Αγόρια Α-Β-Γ Δημοτικού

1η θέση Δημογέροντας(Πεύκη)

2η θέση Βατσακλής (Πεύκη)

3η θέση Μπελλής (Νίκαια) – Ξενοκώστας (Βούλα)

Αγόρια Δ-Ε Δημοτικού

1η θέση Χατζήμπεης (Βούλα)

2η θέση Ξενοκώστας (Βούλα)

3η θέση Στάρας (Πεύκη) – Τσακαρισιάνος (Πεύκη)

Αγόρια Στ δημοτικό – Α Γυμνάσιο

1η θεση Παπακωνσταντίνου (ΑΣ Τρικάλων)

2η θεση Τσιπλάκος (Βούλα)

3η θέση Μωραλης (Ολυμπιακός) – Μπουλμπασάκος (Νίκαια)

Αγόρια Β -Γ γυμνασίου & Α Λυκείου

1η θέση Ιωάννου (Πεύκη)

2η θέση Ασλανίδης (Πεύκη)

3η θέση Τσιαμούρτας (ΑΣ Τρικάλων) – Καίσαρης (Βούλα)

Νικητές Consolation

1η θέση Αλεξόπουλος

1η θέση Καλογερόπουλος

1η θέση Μανώλαρος»
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Γιάννης Ταουσιάνης στο τέλος της αναμέτρησης στην Ηλιούπολη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics