Breaking News
19 Απριλίου 2024

Taekwondo ITF: Στο Ηράκλειο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2026 - Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά ο Ανδρέας Τζανίδης


Το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει το Πανευρωπαϊκο πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF το 2026! Αυτό αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Ευρωπαικής ομοσπονδίας που έγινε στο Κόπερ της Σλοβενίας, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σημαντικό ρόλο στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης έπαιξε η άριστη διοργάνωση του Ευρωπαϊκου πρωταθλήματος του 2021, στα Δύο Αοράκια και φυσικά η υποστήριξη της υποψηφιότητας από τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Τάσο Βαλασιάδη.


Ακόμα μία μεγάλη διεθνής διάκριση για τον Ανδρέα Τζανίδη. Ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής κατεκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική ομάδα, στα ομαδικά Tull Ανδρών, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWONDO ITF που διεξάγεται στο Κοπερ της Σλοβενίας .


Ο Ανδρέας βρίσκεται σταθερά από το 2016 σε κορυφαίο επίπεδο με πολλά μετάλλια σε Ευρωπαικά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 18 Απριλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 18/04/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics