Breaking News
08 Μαΐου 2016

Πως νίκησε ο Lorenzo, πως έπεσαν με συγχρονισμό οι Marquez - Dovizioso.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ
Στο video που ετοίμασε το www.caranddriver.gr μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον πέμπτο αγώνα του Πρωταθλήματος των MotoGP που διεξήχθη την Κυριακή 8/5 στην πίστα του Le Mans.

GP Γαλλίας - RACE: Σούπερ Lorenzo στο πάρτι της Yamaha!
GP Γαλλίας - QP: "Έσπασε" τα χρονόμετρα ο Lorenzo!
GP Γαλλίας - FP1 & FP2: Φουριόζος ο Lorenzo, σε δίλημμα ο Vinales
Ήταν ένας επεισοδιακός αγώνας που σημαδεύτηκε από πολλές πτώσεις και εγκαταλείψεις. Νικητής αναδείχθηκε ο Jorge Lorenzo, με τον Valentino Rossi να ολοκληρώνει τον θρίαμβο της Yamaha. Τρίτος ήταν ο Maverick Vinales με την Suzuki στην παρθενική του παρουσία στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας.

Ένα από τα highlights της χρονιάς είναι η ταυτόχρονη πτώση, σαν να εκτελούσαν άσκηση ακριβείας, των Andrea Dovizioso - Marc Marquez στη στροφή 7 κατά τη διάρκεια του 16ου γύρου…

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics