Breaking News
24 Μαΐου 2016

Την απευθείας πρόκριση στον τελικό της Προολυμπιακής Ρεγκάτας που άρχισε σήμερα στη Λουκέρνη εξασφάλισε η τετράκωπος ελαφρών βαρών των ανδρών.

Οι Στέφανος Ντούσκος, Σπύρος Γιάνναρος, Γιάννης Πέτρου και Θωμάς Καραμήτρος τερμάτισαν σε 6:01.70 και θέλουν μια ακόμη καλή κούρσα (στον τελικό της Τρίτης στις 18:20 ώρα Ελλάδας) για να «σφραγίσουν» το ένα από τα δυο εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

AdTech Ad

Το πρώτο βήμα για να βρεθούν στο μεγάλο τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών και να διεκδικήσουν το ένα από τα δυο εισιτήρια της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έκαναν τα αδέλφια Λευτέρης και Γιώργος Κόνσολας που πήραν την 2η θέση στον προκριματικό και προκρίθηκαν στον ημιτελικό. Τα δυο αδέλφια τερμάτισαν σε 6:28.08 και απέφυγαν την κούρσα του επαναληπτικού.

Αντίθετα, το αντίστοιχο πλήρωμα των γυναικών με την Γεωργία Δημάκου και την Αναστασία Βόντζου δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θέση, τερμάτισαν σε 7:02.75, πίσω από την πρώτη Ελβετία (7:00.81) και θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στον επαναληπτικό.

Αντίστοιχα και ο Παναγιώτης Μαγδανής ήταν 5ος στο σκιφ των ανδρών με 7:27.35 και θα αγωνιστεί κι αυτός στον επαναληπτικό.

ονσπορτσ.γρ

Κατηγορία: Άλλα Σπορ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics