Breaking News
21 Ιουνίου 2016

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και με «οδηγό» τον Γκάρεθ Μπέιλ, ολοκλήρωσε η Ουαλία τις υποχρεώσεις της στον Β' όμιλο, καθώς νίκησε στην Τουλούζ 3-0 την απογοητευτική Ρωσία και έτσι στην «παρθενική» της εμφάνιση σε τελικά του EURO προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως πρώτη και καλύτερη. Ο Ράμσεϊ στο 11΄, ο Τέιλορ στο 20΄ και ο Μπέιλ στο 67΄ οι σκόρερ της ομάδας του Κρις Κόουλμαν.



Το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό έδειξε ότι θα μας προσφέρει καλό θέαμα και οι δύο ομάδες κυνήγησαν από νωρίς το γκολ. Η άμυνα της Ρωσίας, όμως, έμοιαζε με παιδική χαρά, κάτι που δεν άργησε να το εκμεταλλευτεί η Ουαλία. Στο 11’ ο Αλεν έβγαλε εκπληκτική πάσα στον Ράμσεϊ, ο οποίος τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Ακινφέεφ, κάνοντας το 1-0.

Στο 20’ ο Τέιλορ γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με διπλή προσπάθεια τη στέλνει στα δίχτυα και ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 2-0, κλειδώνοντας ουσιαστικά από πολύ νωρίς την πρόκριση. Οι παίκτες του Κόουλμαν συνέχιζαν να πιέζουν κι αν ήταν πιο προσεκτικοί θα είχαν πετύχει περισσότερα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ουαλία συνέχισε να πιέζει. Τα πολλά προβλήματα της Ρωσίας στην άμυνα ηταν εμφανή και δεν άργησαν να τα εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές του Κόοουλμαν. Ο Ράμσεϊ έβγαλε στον Μπέιλ κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 και να γίνει, μέχρι στιγμής, ο πρώτος σκόρερ του Euro με τρία γκολ. Στη συνέχεια του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και η Ουαλία πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση.

Διαιτητής: Ερικσον (Σουηδία)

Κάρτες: Μαμάεφ

Ρωσία (Λέονιντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Σμολνίκοφ, Ιγκνάσεβιτς, Β.Μπερεζούτσκι (46’ Αλ. Μπερεζούτσκι), Κομπάροφ, Γκλουσάκοφ, Μαμάεφ, Σμόλοφ (70’ Σαμέντοφ), Κοκόριν, Σιρόκοφ (52’ Γκολοβίν),Τζιούμπα

Ουαλία (Κρις Κόουλμαν): Χένεσι, Γκάντερ, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Τέιλορ, Λέντλεϊ (76’ Κινγκ ), Άλεν (74’ Έντουαρντς), Ράμσεϊ, Βόουκς, Μπέιλ (83’ Τσερτς)

in.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics