Breaking News
21 Ιουνίου 2016



Η Πολωνία προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα νοκ άουτ παιχνίδια ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επικρατώντας την Ουκρανία με 1-0 στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας χάρις στο γκολ του Γιάκουμπ Μπλαστσικόφσκι στο 54'. Η ομάδα του Άνταμ Ναβάλκα ισοβάθμησε με τους Γερμανούς αλλά ήταν δεύτερη στη διαφορά τερμάτων.



Ο αγώνας ξεκίνησε με δύο χαμένες ευκαιρίες των Πολωνών, καθώς στο 3ο λεπτό το σουτ του Μίλικ εξουδετέρωσε ο Πιατόφ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Λεβαντόφσκι αν και μόνος απέναντι στον Ουκρανό τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ, χάνοντας μια σπάνια για την κλάση του ευκαιρία.

Οι παίκτες του Φομένκο «απάντησαν» στο 9΄ με τον Γιαρμολένκο, όταν καθυστέρησε να σουτάρει από ευνοϊκή θέση και στο 17΄ με τον ίδιο παίκτη να βγαίνει τετ α τετ με τον Φαμπιάνσκι και να επιχειρεί κάκιστο και άστοχο πλασέ, ενώ στο 30΄ ένα καλό σουτ του Κονοπλιάνκα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ναβάλκα να έχει περάσει τον Μπλαστσικόφσκι στη θέση του Ζιελίνσκι και να δικαιώνεται μόλις 9 λεπτά αργότερα, όταν ο άσος της Φιορεντίνα με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την Πολωνία.

Το γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στους Πολωνούς, που απείλησαν και στο 56΄ με τον Καπούστκα να αστοχεί ελάχιστα και τον ίδιο να δέχεται κίτρινη κάρτα στο 60΄ και να χάνει το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του. Από την πλευρά τους, οι Ουκρανοί έχασαν την ευκαιρία για να αποχαιρετήσουν το Euro με ένα βαθμό καθώς στο 80΄ ο Ζοζούλια έστειλε την μπάλα μόλις άουτ με κεφαλιά.

Διαιτητής: Σβέϊν Όντβαρ Μόεν (Νορβηγία)

Κάρτες: Κούτσερ, Ροτάν - Καπούστκα

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Μιχάιλο Φομένκο): Πιατόφ, Μπούτκο, Κατσερίντι, Κούτσερ, Φεντέτσκι, Στεπανένκο, Ροτάν, Ζιντσένκο (73΄ Κοβαλένκο), Κονοπλιάνκα, Γιαρμολένκο, Ζοζούλια (90΄+2 Τίμοστσουκ).

ΠΟΛΩΝΙΑ (Άνταμ Ναβάλκα): Φαμπιάνσκι, Γιεντρέιτσικ, Παζντάν, Γκλικ, Τσιόνεκ, Κριχόβιακ, Γιοντλόβιετς, Ζιελίνσκι (46΄ Μπλαστικόφσκι), Καπούστκα (71΄ Γκροσίτσκι), Μίλικ (90΄+3 Σταρζίνσκι), Λεβαντόφσκι.

in.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics