Breaking News
21 Ιουνίου 2016

Η Τουρκία κέρδισε με 2-0 την Τσεχία, την έστειλε σπίτι της και ελπίζει ακόμη σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro.

Προς το παρών έχει από κάτω της μόνο την Αλβανία κι ελπίζει στα αυριανά ματς να την βολέψουν τα αποτελέσματα. Δηλαδή θέλει ήττα της Σουηδίας και της Ιρλανδίας, ή ήττα της Πορτογαλίας και της Αυστρίας ή της Ισλανδίας!  

Στο 5ο λεπτό, ο Ντόκαλ έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά η προβολή του Νταριντά πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 10 η Τουρκία άνοιξε το σκορ. Ο Μορ έφυγε πανέμορφα από δεξιά στην κόντρα, γύρισε την μπάλα στο πέναλτι απ' όπου ο Μπουράκ Γιλμάζ με πλασέ έκανε το 1-0. Έξι λεπτά μετά οι Τσέχοι άγγιξαν την ισοφάριση, καθώς μετά από κόρνερ του Κρέιτσι ο Σίβοκ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μπαμπακάν. Στο 24’, ο Καντεράμπεκ μπήκε μόνος από δεξιά και αντί να γυρίσει στη μικρή περιοχή όπου περίμεναν δύο συμπαίκτες του, πλάσαρε και ο Μπαμπακάν έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό έπειτα από κόντρες, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Νέτσιντ, αλλά η κοντινή προβολή του Τσέχου έφυγε πάνω από την εστία. Οι Τσέχοι πίεσαν κι άλλο και στο 31’ μετά από κεφαλιά του Νέτσιντ, ο Καντεράμπεκ εξ επαφής δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή. Και στο 38ολεπτό ο Πλασίλ έπιασε πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή με τον Μπαμπακάν να πετάγεται και να διώχνει εντυπωσιακά.

Στο 58ο λεπτό, ο Μορ έκανε τρομερή ενέργεια και σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ ενώ στο 59’ ο Ντόκαλ γύρισε από δεξιά την μπάλα για τον αμαρκάριστο Νταριντά, αλλά το απευθείας πλασέ του τελευταίου μπλοκαρίστηκε στην αριστερή γωνία από τον Μπαμπακάν. Στο 61’ ο Νετσιντ σούταρε από το ύψος της περιοχής με τον Μπαμπακάν να πέφτει και να μπλοκάρει, ενώ στο 65’ από το ππυθενά η Τουρκία έκανε το 2-0. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην περιοχή της Τσεχίας, ο Τοπάλ (που ήταν σε θέση οφσάιντ) έστρωσε για τον Τουφάν κι εκείνος με ξερό σουτ στην αριστερή γωνία έκανε το 2-0.

Στο 78ο λεπτό, ο Σίβοκ έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 81’ ο Νταρίντα βρήκε χώρο και δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Μπαμπακάν έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε. Στο 83ο λεπτό ο Σαχάν σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Καντεράμπεκ, Ντόκαλ (71’ Σουράλ), Σίβοκ, Χούμπνικ, Πλασίλ (90’ Κολάρ), Παβέλκα (57’ Σκόντα), Κρέιτσι, Νταριντά, Πούντιλ, Νέτσιντ.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Βολκάν Μπαμπακάν, Μπαλτά, Γκιονούλ, Τοπάλ, Ινάν, Κοϊμπάσι, Αρντά, Τουφάν, Σεν (60΄Οζίακουπ), Μορ (69’ Σαχάν), Μπουράκ Γιλμάζ (90’ Τοσούν)

Διαιτητής: Ουίλιαμ Κόλουμ. Βοηθοί: Ντάμιεν ΜακΓκρέιθ (ΙΡΛ), Φράνσις Κόνορ. 4ος: Σεργκέι Λαπότσκιν (ΡΩΣ). Διαιτητές γραμμών: Μπίμπι Μέιντεν, Τζον Μπίτον (ΣΚΩ)

aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics