Breaking News
04 Ιουλίου 2016

Η Γαλλία ήταν εντυπωσιακή στα προημιτελικά του EURO 2016 και επιβλήθηκε με 5-2 της Ισλανδίας, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Δύο γκολ σημείωσε ο Ζιρού (12', 59') κι από ένα οι Πογκμπά (20'), Παγέτ (43') και Γκριζμάν (45') για τους «τρικολόρ» που συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους προς τον τελικό. Επόμενος αντίπαλος η Γερμανία με την ομάδα του Ντεσάμπ να έχει πολύ πιο δύσκολο έργο. Από την άλλη η Ισλανδία παρά τη βαριά ήττα, αποχώρησε από τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι, όντας η ευχάριστη έκπληξη του Euro. Τα γκολ της τιμής για τους «ψαράδες» σημείωσαν ο Σίγκτορσον στο 56' και ο Μπιάρνασον στο 85'.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics