Breaking News
08 Ιουλίου 2016


Η Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η Ευαγγελία Μερτέκη προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του τουρνουά Satellite της CEV που διεξάγεται στην Τιμοσοάρα.



Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με την πορεία τους στο τουρνουά Satellite της CEV οι Κωνσταντίνα Τσοπούλου, Ευαγγελία Μερτέκη.

Το ελληνικό δίδυμο, που ξεκίνησε την πορεία του από τον πρώτο γύρο των προκριματικών, επικράτησε εύκολα με 2-0 (21-11, 21-9) των Μισόνοβα, Ανγκέλοβα από την Βουλγαρία και προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες του τουρνουά, ενώ το απόγευμα (17:20) θα αντιμετωπίσει τις Γκρούσινσκα, Στραγκ από την Πολωνία.

Ήττα και αποκλεισμός Αρβανίτη και Καραγκούνη

Την 17η θέση κατέλαβαν οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη στο τουρνουά Majors στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Η Εθνική ομάδα γυναικών στον 1ο γύρο των νοκ άουτ αγώνων ηττήθηκε με 2-0 (21-16, 21-16) από τις Βραζιλιάνες Τζουλιάνα, Λίμα κι αποκλείστηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics