Breaking News
30 Ιουλίου 2016

Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Κέβιν Γκαμέιρο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με το κόστος της μετεγγραφής να φτάνει τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Κέβιν Γκαμέιρο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με το κόστος της μετεγγραφής να φτάνει τα 35 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, καθώς θεωρεί πως μαζί με τον Αντουάν Γκριεζμάν, θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα επιθετικό δίδυμο, που θα οδηγήσει τους «ροχιμπλάνκος» στις επιτυχίες. 

Ο Γκαμέιρο θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αφού πρώτα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Και αυτό γιατί η ισπανική ομάδα γνωστοποίησε την απόκτησή του, πριν μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια με τον Γάλλο επιθετικό. Στο πλαίσιο της μετεγγραφής, η Ατλέτικο Μαδρίτης παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο τον Λουτσιάνο Βιέτο στη Σεβίλλη. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics