Breaking News
01 Αυγούστου 2016

Η ήττα της Τότεναμ από τη Νιουκάστλ με 5-1, στην τελευταία αγωνιστική της περσινής Πρέμιερ Λιγκ, ήταν και αποτελεί ακόμα μια «πικρή» ανάμνηση που θέλει να ξεχάσει ο Μαουρίσιο Ποκετίνο. 

Μια σεζόν που εξελίχθηκε ως ιδανική για την Τότεναμ, αφού κατάφερε να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα και να κερδίσει εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπινος Λιγκ, δεν έκλεισε και με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Το 5-1 από τη Νιουκάστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» άφησε μια έντονη αίσθηση απογοήτευσης στο τέλος, γεγονός που έκανε τον προπονητή των «σπιρουνιών», Μαουρίσιο Ποκετίνο, να το σκέφτεται συνέχεια μέχρι και στις διακοπές του! 

Δυο μήνες μετά, ο Αργεντίνος τεχνικός προσπαθεί να ξεχάσει εκείνο το εφιαλτικό απόγευμα. «Η αίσθηση μετά τη Νιουκάστλ ήταν άκρως απογοητευτική», τόνισε στη «Daily Mail» ο Ποκετίνο. «Μετά από διάστημα δυο μηνών σαφώς και έχεις προχωρήσει, αν και αυτό το 5-1 μου χάλασε όλο το καλοκαίρι και τις διακοπές. Δεν υπήρχε χρόνος να αναλογιστούμε αυτή την ήττα καθώς η σεζόν τελείωνε και αρκετοί παίκτες θα έφευγαν για το Euro. Ήταν αδύνατο επομένως να συζητήσουμε διεξοδικά για αυτό.» 

Παρά τον απογοητευτικό επίλογο ωστόσο, ο στόχος της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ επετεύχθη, και σε αυτόν πλέον πρέπει να στηριχθεί η Τότεναμ. «Το Τσάμπιονς Λιγκ απαιτεί περισσότερη ενέργεια από άποψη φυσικής κατάστασης αλλά και ψυχολογικής προετοιμασίας, γι’ αυτό και χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί. Όσο για την Πρέμιερ Λιγκ και την πιθανότητα κατάκτησης της; Γιατί όχι; Δεν μπορούμε να προσπαθήσουμε ξανά; » 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics