Breaking News
08 Αυγούστου 2016

Κοντά σε μια τεράστια νίκη έφτασε η Εθνική μας στο πόλο αλλά και το 9-9 κόντρα στη Σερβί, μόνο ως επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στρίμωξε άσχημα την παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία, αλλά έμεινε τελικά με τη γλυκόπικρη γεύση της ισοπαλίας (9-9) .

Η Εθνική μας ξεκίνησε υποδειγματικά το παιχνίδι και με τον Κώστα Φλέγκα να δείχνει την ποιότητά του κατάφερε να προηγηθεί 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φουντούλη και με πολύ ωραίο γκολ του Ποντικέα στον παίκτη παραπάνω. Οι πλάβι εμφάνισαν αρρυθμίες στον παίκτη παραπάνω, με τον Φλέγκα να συνεχίζει τις αποκρούσεις. Οι Σέρβοι τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Φιλίποβιτς στο τελευταίο λεπτό του πρώτου οκταλέπτου.

Οι Έλληνες συνέχισαν την υποδειγματική τους άμυνα και στο δεύτερο οκτάλεπτο, ενώ με υποδειγματικές επιθέσεις κατάφερε να χτίσει διαφορές. Ο Φουντούλης έκανε το 3-1 στον παίκτη παραπάνω και ο Βλαχόπουλος έδωσε «αέρα» τριών τερμάτων στην Εθνική μας. Ήταν ένα υποδειγματικό δεύτερο οκτάλεπτο για την «γαλανόλευκη» που δεν επέτρεψε στους Σέρβους να σκοράρουν καθόλου.

Με την προίκα των τριών τερμάτων διαφορά, η Εθνική μας μπήκε ιδανικά στο τρίτο οκτάλεπτο, όπου με γκολ του Φουντούλη και πάλι με ωραίο σουτ έγινε το 5-1 κι ενώ φαινόταν να χάνεται την επίθεση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Όπως ήταν λογικό οι Σέρβοι αντέδρασαν και με δύο απανωτά γκολ από Μίτροβιτς και Γιάκσιτς μείωσαν σε 5-3.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου διατήρησαν το +3 με τον Γεννηδουνιά (6-3) προτού μειώσουν οι Σέρβοι και πάλι με τον Φιλίποβιτς. Οι πλάβι μείωσαν στο γκολ με τον Πρλαΐνοβιτς. Ο Βλαχόπουλος όμως δεν είχει πει την τελευταία του κουβέντα και με γκολ πέντε δεύτερα πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, έκανε το 7-5 για την Εθνική μας.

Οι Σέρβοι μείωσαν και πάλι στο γκολ, με τον Κολόμβο να δίνει και πάλι για την Εθνική μας, για το 8-6 λίγο μετά. Οι Σέρβοι κατάφεραν όμως να ισοφαρίσουν 8-8 μετά από τέρματα των Άλεκσιτς και Τσουκ. Για την Εθνική μας θα μπορούσε να έρθει η απόλυτη καταστροφή όταν οι πλάβι πέρασαν μπροστά με το Νίκιτς. Οι διεθνείς απολύτως ψύχραιμοι ισοφάρισαν με τον Φουντούλη. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη αλλά η τελευταία επίθεση δε βγήκε για τους διεθνείς, που έπαιξαν στη συνέχεια υποδειγματική άμυνα για να διατηρήσουν το 9-9.

Επόμενο παιχνίδι για την Εθνική μας, κόντρα στην Ουγγαρία, την Τετάρτη.

Οκτάλεπτα: 1-2, 0-2, 4-3, 4-2 

Σερβία (Ντέγιαν Σάβιτς): Γκόσκο Πιέτοβιτς, Μάντιτς (1), Γκόκιτς, Ραντέλοβιτς, Τσουκ (1), Ντούσκο Πιέτοβιτς, Νίκιτς (1), Άλεκσιτς (1), Γιάκσιτς (1), Φιλίποβιτς (2), Πρλαίνοβιτς (1), Στέφαν Μίτροβιτς (1), Μπράνισλαβ Μίτροβιτς 

Ελλάδα (Θεόδωρος Βλάχος): Φλέγκας, Μυλωνάκης , Δερβίσης, Γεννηδουνιάς (1), Φουντούλης (4), Ποντικέας (1), Αφρουδάκης, Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος (1), Γούνας, Βλαχόπουλος (2), Γαλανόπουλος 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics