Breaking News
11 Αυγούστου 2016

Η θητεία του Βίτορ Περέιρα στη τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε έλαβε τέλος, καθώς, όπως μεταδίδουν τουρκικά Μέσα, η διοίκηση του Τουρκικού συλλόγου αποφάσισε την απόλυση του Πορτογάλου πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Μετά τον αποκλεισμό από τη Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη για το κατά πόσο ο Περέιρα, ο οποίος ανέλαβε πέρυσι το καλοκαίρι, θα μπορούσε να συνεχίσει και τελικά επιλέχθηκε η λύση του διαζυγίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνθρωποι της «Φενέρ» έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Περέιρα.

Με βάση τα  ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, ο Περέιρα παρέμενε στην θέση του, επειδή δεν βρισκόταν τρόπος για να μην λάβει την αποζημίωση, η οποία σε περίπτωση απόλυσης είναι, σύμφωνα με το συμβόλαιό του, τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. 

Eπίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο δεν υπάρχει, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics