Breaking News
15 Αυγούστου 2016

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ξεκίνησε με γκολ τη καριέρα του στο πρωτάθλημα της Premier League και γνώρισε την αποθέωση από τον τεχνικό της ομάδας του , Ζοσέ Μουρίνιο.

Μετά το 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπόρνμουθ, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: «Είναι απίστευτο το γεγονός πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Χρυσή Μπάλα. Εκείνος θέλει να κερδίσει τη Premier League, όχι τη Χρυσή Μπάλα. Ο τύπος είναι κάτι παραπάνω από ένας ποδοσφαιριστής. Για τις επόμενες δυο σεζόν, πιστεύω πως ο Ζλάταν θα είναι φαινόμενο για την ομάδα και το πρωτάθλημα».

Ο Μουρίνιο συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο του Ιμπραΐμοβιτς λέγοντας το εξής: «Ξεχάστε τι γράφουν τα χαρτιά του και τον αριθμό 34 που είναι δίπλα από την ηλικία του. Το κορμί του, οι δυνάμεις του και οι δυνατότητές του δεν είναι τέτοιες ενός 34χρονου. Είναι στα καλύτερά του ο Ζλάταν. Ήδη εμπνέει τους νεαρούς... Αν δείτε ότι κάθονται δίπλα του συνεχώς όταν έχουμε γεύμα στο προπονητικό κέντρο θα καταλάβετε τι σημαίνει να συνυπάρχει με τους νεαρούς παίκτες ο Ζλάταν και πόσο μπορεί να τους βοηθήσει».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics