Breaking News
20 Αυγούστου 2016

Μπορεί τα ξημερώματα του Σαββάτου η Κατερίνα Στεφανίδη να «πέταξε» στα 4.85μ. στο επί κοντώ και να χάρισε στην Ελλάδα το 6ο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ωστόσο η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης - όσο κι αν ακούγεται απίστευτο - υποφέρει από υψοφοβία!



Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Στεφανίδη στην επίσημη ιστοσελίδα της IAAF: «Μπορεί ν' ακουστεί πολύ περίεργο αφού είμαι αθλήτρια του άλματος εις ύψος, αλλά φοβάμαι τα ύψη! Ακόμα και λίγα μέτρα πάνω από το έδαφος, με κάνουν να φρικάρω!».

Θυμήθηκε, μάλιστα, ότι πριν από λίγο διάστημα ανέβηκε στη σκάλα για να βοηθήσει τον σύζυγό της να βιδώσει κάτι αλλά «δεν υπήρχε περίπτωση όμως να ανέβω περισσότερα από δύο σκαλιά! Φοβάμαι και με πιάνει ζαλάδα και ναυτία!».

Η επόμενη στιγμή, πλέον, που η Στεφανίδη θα κληθεί να αντιμετωπίσει την υψοφοβία της θα είναι στις 2:15 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) όταν και θα χρειαστεί να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου για να ακουστεί για πρώτη φορά στο στάδιο που διεξάγονται τα αθλήματα του στίβου ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας για το χρυσό κορίτσι του επί κοντώ. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics