Breaking News
21 Αυγούστου 2016

Η Τελετή Λήξης (02.30, ώρα Ελλάδος), θα πραγματοποιηθεί στο θρυλικό «Μαρακανά» και οι διοργανωτές έχουν υποσχεθεί άφθονη σάμπα και πολλές εκπλήξεις. Υπεύθυνη του καλλιτεχνικού προγράμματος θα είναι η Ρόσα Μαγκαλιάες.

Η 69χρονη, είναι καθηγήτρια, με πολλά βραβεία από διοργανώσεις σάμπα. Εχει κερδίσει πέντε πρωταθλήματα στο καρναβάλι του Ρίο και θεωρείται η πιο πετυχημένη σχεδιάστρια καρναβαλιού της πόλης. Τη μουσική της Τελετής Λήξης έχει αναλάβει ο Νορβηγός DJ Kygo, μαζί με μια σειρά από Βραζιλιάνους καλλιτέχνες.

Σε ότι αφορά το πρωτόκολλο, θα υπάρξουν ομιλίες από τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ και θα ακολουθήσει η παράδοση της Ολυμπιακής σημαίας στην επόμενη διοργανώτρια πόλη, το Τόκιο. Τη σημαία θα παραλάβει η πρόσφατα εκλεγμένη κυβερνήτης της πόλης, η Γιουρίκο Κοΐκε, παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας, Σίνζο Αμπε, ενώ θα υπάρξει και μία καλλιτεχνική παράσταση, η οποία θα μυήσει τους φίλους του αθλητισμού στην ιαπωνική κουλτούρα.

Το σβήσιμο της Ολυμπιακής Φλόγας θα σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων και τη… σκυτάλη θα παραλάβει η 32η Ολυμπιάδα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics