Breaking News
22 Αυγούστου 2016

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για την αναβολή του πρωταθλήματος και χαρακτήρισε ως απόλυτα υπεύθυνη την ΕΠΟ και όχι τον Σταύρο Κοντονή.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρη για την απόφαση της αναβολής του πρωταθλήματος χρεώνοντας ξεκάθαρα την ΕΠΟ, παίρνοντας θέση μετά την συνέντευξη Κοντονή που αναφέρει πως αν δεν επανέλθει η νομιμότητα και η ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει:


«Μόνη και απόλυτα υπεύθυνη για την αναβολή του Πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρα η ΕΠΟ. Οποιαδήποτε προσπάθεια επιμερισμού των ευθυνών για το μπάχαλο γίνεται για να συγκαλυφθούν τα εγκλήματά της», αναφέρουν άνθρωποι από το στρατόπεδο των ασπρόμαυρων.

Ακολούθησε το SDNA στο Twitter και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Αν η Ομοσπονδία δεν λειτουργούσε αλαζονικά και χωρίς καμία διάθεση συναίνεσης δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να ανατραπεί το πρόγραμμα.

Αρά μόνο η ΕΠΟ μπορεί να δημιουργήσει και τις συνθήκες έναρξης των αγώνων με την τήρηση των συμφωνηθέντων ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics