Breaking News
31 Αυγούστου 2016

Στην πραγματοποίηση μιας μεταγραφής που προκάλεσε αίσθηση, προέβη ο Ιωνικός που ενέταξε στο δυναμικό του τον Γιάννη Καραλή.

Ο 27χρονος μέσος ο οποίος είχε ανακοινωθεί από τον Εργοτέλη, έμεινε ελεύθερος λόγω οικογενειακού προβλήματος από τους Κρητικούς, με συνέπεια να έρθει σε συμφωνία με τους «κυανόλευκους» στους οποίους θα αγωνίζεται για τον επόμενο έναν χρόνο.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Ιωνικού ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Γιάννη Καραλή!
Με μια μεταγραφική κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση ο Ιωνικός φροντίζει να καλύψει το κενό που δημιούργησε στην επίθεση ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου με έναν παίκτη με παρουσίες μόνο σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ και Β' εθνικής. Ο Καραλής είναι 27 χρονών και έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο Αθηνών, Κέρκυρα, ΑΕΚ, Καλλιθέα και Λαμία. 
Ο χαρισματικός σκόρερ αποτελεί ακόμα μία σπουδαία κίνηση που αναμένεται να προσδώσει κύρος και αποτελεσματικότητα στην γραμμή κρούσης των μπλε.»

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics