Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2016

Την ακριβότερη μεταγραφή στην Ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ολοκλήρωσε η διοίκηση της Μπενφίκα.

 Οι «Αετοί της Λισαβόνας» απέκτησαν για πέντε χρόνια τον Ράφα Σίλβα, ο οποίος ανήκε στην Μπράγκα και τον περασμένο Ιούλιο, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας.


Η απόκτηση του 23χρονου άσου, κόστισε 16 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι το μεγαλύτερο που έχει δαπανηθεί μέχρι σήμερα για ποδοσφαιριστή στην «εγχώρια αγορά» της Πορτογαλίας. Το προηγούμενο σχετικό ρεκόρ, ήταν τα 11 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε, το 2010, η Πόρτο στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την μεταγραφή του Ζοάο Μουτίνιο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ράφα που μετρά εννέα διεθνείς συμμετοχές, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα, καθώς τον διεκδικούσε και η Πόρτο, ενώ στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η ομάδα της Λισαβόνας, παραχώρησε στην Μπράγκα τον επιθετικό, Ρούϊ Φοντε και ως «δανεικό» για έναν χρόνο, τον Αργεντινό, Οσκαρ Μπενίτεζ.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics