Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2016


Εγκληματική αβλεψία ή… σκοπιμότητα; Όπως και να έχει, η απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ αποδεικνύει περίτρανα ότι οι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι και ότι ακόμα και στον επίλογό τους, λίγα 24ωρα πριν την οριστική αποχώρησή τους από το ποδόσφαιρο, οι «Γκιρτζήκηδες» μόνο μαντάρα μπορούν να τα κάνουν!


Τι έκαναν αυτή τη φορά; Τίποτα… σπουδαίο: Απλά πάνε να τινάξουν τις εκλογές της 1ης Οκτωβρίου στον αέρα!

Ακολούθησε το SDNA στο Instagram και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, η παράταξη της αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γραμμένο, προσέφυγε πριν από λίγο στο Διαιτητικό Δικαστήριο, διότι στην απόφασή της η ΕΠΟ να ορίσει εκλογές, δεν όρισε παράλληλα και «Εκλογική Επιτροπή», ως όφειλε και όπως προβλέπει ρητά το Καταστατικό της ομοσπονδίας.

Η Εκλογική Επιτροπή, σύμφωνα με το Καταστατικό, είναι εκείνη που ανακηρύσσει τους υποψηφίους προς εκλογή και καταρτίζει τα ψηφοδέλτια εκλογής. Ο ορισμός της είναι υποχρεωτικός και χωρίς αυτήν, εκλογές δεν μπορούν να γίνουν!

Με το να μην ορίσουν οι «Γκιρτζήκηδες» Εκλογική Επιτροπή, είτε προσπαθούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα, κάνοντας εκλογές με δικούς τους ανθρώπους και δικά τους ψηφοδέλτια, είτε το έκαναν κατά λάθος, πιθανόν από τη σύγχυση που τους προκάλεσε το βούλευμα για την «κάρτα υγείας» που τους κηρύσσει αυτοδίκαια έκπτωτους. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει…

Η… αβλεψία αυτή, δεν αποκλείεται να δημιουργήσει επιπλοκές στην όλη διαδικασία, με την αντιπολίτευση να περιμένει πλέον από το Διαιτητικό Δικαστήριο να αποφανθεί.

Ας ελπίσουμε ότι δεν πρόκειται για ένα (τελευταίο) τέχνασμα που σκαρφίστηκαν στο Γουδή για να ανακόψουν την πορεία της αντιπολίτευσης, η οποία σε κάθε περίπτωση, έπιασε το «σύστημα» και αυτή τη φορά στα πράσα!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics