Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Μάιος 03rd, 2026
Οι αγώνες για τα play out της Stoiximan Super League ξεχωρίζουν στο ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Μάιος 03rd, 2026
Ένα γατάκι βρίσκεται στην άκρη μιας λίμνης, παίζει και διασκεδάζει ...

ΟΦΗ-Αρης 0-2

Μάιος 03rd, 2026
Στη γιορτή του Παγκρητίου για την κατάκτηση του κυπέλλου, ο Άρης ...

Απίστευτη η Μαρία Στρατουδάκη κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Μάιος 03rd, 2026
Για μία ακόμη φορά η φοβερή Μαρία Στρατουδάκη έλαμψε σε μεγάλη διεθνή ...

Ο Μανώλης Χαχλιούτης φροντιστής του ΟΦΗ έφυγε σήμερα από τη ζωή

Μάιος 01st, 2026
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΟΦΗ έφυγε από τη ζωή ο Μ. Χαχλιούτης ...

Ο καιρός σήμερα 01/05/2026

Μάιος 01st, 2026
Με βροχές και ισχυρούς βοριάδες κάνει «ποδαρικό» ο Μάιος σήμερα ...

Στα προκριματικά του World Cup Γυναικών μπήκε η Ελλάδα νικώντας την Ιταλία με 15-11

Μάιος 01st, 2026
Mε το δεξί στα προκριματικά του World Cup Γυναικών μπήκε η Ελλάδα ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Μάιος 01st, 2026
Όλες οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας - Το πρόγραμμα για σήμερα ...

To φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό διοργανώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης

Μάιος 01st, 2026
To φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό διοργανώθηκε στο Ηράκλειο ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Μάιος 01st, 2026
Τρεις εξερευνητές Άγγλος, Γάλλος και Έλληνας συλλαμβάνονται από ...

Στο παραθαλάσσιο μέρος της Σαρδηνίας το Παγκόσμιο Ανοιχτής Θάλασσας

Μάιος 01st, 2026
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας μετά την Ίμπιζα, ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Απρίλιος 28th, 2026
Τα playoffs της Euroleague ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα των αθλητικών ...

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 28/04/2026

Απρίλιος 28th, 2026
Και νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου 2026 στην ...

Ο καιρός σήμερα 28/04/2026

Απρίλιος 28th, 2026
Ανοιξιάτικος και ήπιος θα παραμείνει ο καιρός μέχρι και το μεσημέρι ...

Το βλέμμα χαμηλά και ο πήχης ψηλά για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν στην Α2

Απρίλιος 28th, 2026
«Το βλέμμα χαμηλά και ο πήχης ψηλά για την επερχόμενη αγωνιστική ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Απρίλιος 28th, 2026
“Έμπειρος” σε σόκιν ανέκδοτο: Στο μαιευτήριο, βγαίνει η νοσοκόμα με ...

Ζήστε ένα βαθιά συγκινητικό ταξίδι στις ρίζες του Ποντιακού Ελληνισμού.

Απρίλιος 28th, 2026
Ένα ταξίδι στον Πόντο δεν είναι απλώς μια εκδρομή — είναι μια ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Απρίλιος 28th, 2026
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο χάντμπολ, Τσιτσιπάς και ευρωπαϊκή δράση στο ...

Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε 16 παίκτριες για τα προκριματικά του World Cup στο Ρότερνταμ.

Απρίλιος 27th, 2026
Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε 16 παίκτριες για τα προκριματικά του World ...

Ο καιρός σήμερα 27/04/2026

Απρίλιος 27th, 2026
τη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος καιρός. Στα ηπειρωτικά αρχικά σχεδόν ...

Χιλιάδες εκστασιαμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ από όλη τη Κρήτη γιόρτασαν με την... ψυχή τους το Κυπέλλο

Απρίλιος 27th, 2026
Χιλιάδες εκστασιαμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ από όλη τη Κρήτη γιόρτασαν με ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Απρίλιος 27th, 2026
Πηγαίνοντας ο Μητσος στη δουλειά βλέπει όπως περπατούσε μια γκομεναρα ...

Ιστορική μέρα για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Απρίλιος 27th, 2026
Ιστορική ημέρα για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι η Δευτέρα 27 ...

Νέα εποχή για τον TUI Μαραθώνιο Ρόδου με ρεκόρ συμμετοχών

Απρίλιος 27th, 2026
Νέα εποχή για τον TUI Μαραθώνιο Ρόδου με ρεκόρσυμμετοχών και ρεκόρ ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Απρίλιος 26th, 2026
Τα play out της Stoiximan Super League και ο δεύτερος τελικός στη ...

"Έρχονται καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ" ανέφερε ο Γιάννης Δανδάλης,

Απρίλιος 26th, 2026
Δανδάλης: «Τα καλύτερα έρχονται για τον ΟΦΗ μας» Η Λότζια στα ...

Ο καιρός σήμερα 26/04/2026

Απρίλιος 26th, 2026
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα Κυριακή ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ...

Ο ΟΦΗ με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Ευρώπη

Απρίλιος 26th, 2026
Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Ευρώπη έχοντας εξασφαλίσει και τη συμμετοχή του ...

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 26/04/2026

Απρίλιος 26th, 2026
ΤΖΑΚ-ΠΟΤ σημειώθηκε και το βράδυ Κυριακής 26 Απριλίου 2026 στην 3058η ...

Ο ΟΦΗ ετοιμάζει μεγάλη γιορτή προκειμένου όλος ο κόσμος να δει από κοντά το Κυπέλλο

Απρίλιος 26th, 2026
Οι εορτασμοί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΟΦΗ όχι ...

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Το τρόπαιο στον ΟΦΗ

Απρίλιος 25th, 2026
Τα «κοπέλια» τρέλαναν την Ελλάδα και πήραν το Κύπελλο στην Κρήτη! ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Απρίλιος 25th, 2026
Ανέκδοτο με χωριάτισσες: Δύο αγρότισσες μάζευαν πατάτες σε ένα κτήμα. ...

Από τo πρωι του Σαββάτου, ο Βόλος έχει γεμίσει από φιλάθλους του ΟΦΗ

Απρίλιος 25th, 2026
Από τo πρωι του Σαββάτου, ο Βόλος έχει γεμίσει από φιλάθλους του ΟΦΗ, ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Απρίλιος 25th, 2026
Τελικός ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, τελευταία «στροφή» GBL και Τσιτσιπάς στο ...

Πολύ καλή παρουσία από την Εθνική μας ομάδα Taekwon-Do ITF στα Δύο Αοράκια

Απρίλιος 25th, 2026
Η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά στη 2η θέση ως προς τη συγκομιδή μεταλλίων ...
07 Νοεμβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το "29o Athens International Sailing Week" στο οποίο θα συμμετάσχουν 840 σκάφη από 15 χώρες.



Δεν έχει προηγούμενο η τεράστια συμμετοχή για τον μεγάλο διεθνή αγώνα "29o ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK" το διάστημα 8 με 16 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center». Στις ολυμπιακές κλάσεις και τις κατηγορίες Ανάπτυξης έχουν δηλώσει συμμετοχή 840 σκάφη από 15 χώρες!

Αριθμός ρεκόρ όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά για την παγκόσμια ιστιοπλοΐα γενικότερα.

Η Οργανωτική Επιτροπή παρέθεσε σήμερα συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας. Μίλησαν ο Δήμαρχος Καλλιθέας και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρης Κάρναβος, ο Α΄ αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Ε. και αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Στέλιος Αγγελούδης, η Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών Δήμητρα Νάνου, ο πρόεδρος της Ε.Ι.Ο. Αντώνης Δημητρακόπουλος και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Απόστολος Παπαθανασίου. Ο τελευταίος στάθηκε ιδιαίτερα στην βοήθεια του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής για την επιτυχία της διοργάνωσης κι όταν ρωτήθηκε για το κόστος των αγώνων δήλωσε ότι η ομοσπονδία ακόμα δεν έχει εισπράξει από την ΓΓΑ την τρίτη δόση της τακτικής επιχορήγησης ύψους 79.000 ευρώ. «Διοργανώνουμε ένα τόσο μεγάλο αγώνα χωρίς να έχουμε εισπράξει ένα ευρώ από την τρίτη δόση της τακτικής επιχορήγησης κι όταν έχουν πάρει τα χρήματα που δικαιούνται 25 ομοσπονδίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας της ΕΙΟ.

Τη συνέντευξη άνοιξε ο κ. Κάρναβος, ο οποίος δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν τον αγώνα που γίνεται στην Μαρίνα . Η Καλλιθέα έχει παράδοση στον ναυταθλητισμό. Ουσιαστικά είναι η παραλία της Αθήνας. Μια Συγγρού δρόμος, όπως λέω εγω. Η Μαρίνα είναι η γέφυρα της Καλλιθέας με τη θάλασσα και εμείς επενδύουμε σε αυτήν. Έχουμε ήδη σημαντικές εξελίξεις στην περιοχή. Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει δεχτεί 6 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες, τα έργα της πρώτης φάσης στο παράκτιο μέτωπο ολοκληρώνονται, ενώ υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στη Συγγρού με τα νέα ξενοδοχεία. Η περιοχή μας διαδραματίζει σπουδαίο ρολο στην Αθήνα γενικότερα. Η Μαρίνα έχει τεράστιες δυνατότητες και σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην οποία έχουμε ήδη μπει σε συνεργασία με την ΕΙΟ και τους ομίλους της περιοχής. Στόχος μας είναι να αξιοποιηθεί ακόμα καλύτερα και να γίνει πόλος αθλητισμού και αναψυχής. Σαν δήμος θα συνεισφέρουμε για μια άρτια διοργάνωση και προσωπικά από την τιμητική θέση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου. Για την Καλλθέα, την Αθήνα και την χώρα μας που πλέον μέσω της Μαρίνας εχει μπει για τα καλά στον διεθνή ιστιοπλοϊκό χάρτη".

Ο κ. Αγγελούδης είπε: "Η ιστιοπλοΐα είναι ένα ξεχωριστό άθλημα για μας. Με 16 ολυμπιακά μετάλλια, 150 παγκόσμια και περισσότερα από 230 ευρωπαϊκά. Όλα αυτά αναδεικνύουν τη δυναμική και τον χαρακτήρα του αθλήματος. Διότι βγαίνει μπροστά η Ελλάδα, το εθνόσημο, η πατρίδα μας. Για μας είναι ό,τι το καλύτερο η ΕΙΟ να καλλιεργεί 10 ολυμπιακές κατηγορίες και να υπάρχουν συνεχείς δράσεις και διακρίσεις. Το επίπεδο της ομοσπονδίας έχει ανέβει κι αυτό φάνηκε από την διοργάνωση του ευρωπαϊκού ΦΙΝΝ. Αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός, διότι τα περισσότερα σκάφη έχουν σχέση με τις κατηγορίες της Ανάπτυξης.

Συγχαρητήρια στην ΕΙΟ και τους ομίλους για την προσπάθειά τους κι εύχομαι ανάλογη συνέχεια. Όπως τους αξίζει ένα μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουν στα Αμέα. Αυτό είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Η ΕΙΟ είναι μέσα στις πρώτες πέντε ομοσπονδίες σε σειρά οικονομικής ενίσχυσης από την ΕΟΕ για την ολυμπιακή προετοιμασία κι αυτό γίνεται σύμφωνα με τις διακρίσεις και τις δραστηριότητές της. Είναι υποχρέωσή μας να τη στηρίζουμε, διότι ουσιαστικά στηρίζουμε τους αθλητές μας που μας φέρνουν μετάλλια".

Η κα Νάνου δήλωσε: "Ευχαριστώ προσωπικά για την τιμητική θέση στην Οργανωτική Επιτροπή. Η Περιφέρεια είναι δίπλα σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση και είναι σημαντικό ότι τα 600 σκάφη περίπου αφορούν αθλητές και αθλήτριες από 7 έως και 17 ετών. Τέτοιοι αγώνες αναδεικνύουν την Αθήνα και την Ελλάδα που είναι η κοιτίδα του αθλητισμού. Η Περιφέρεια ενδιαφέρεται με στοχευμένες ενέργειες να αναδεχθεί και να προβληθεί γενικότερα η Αττική. Αυτός ο αγώνας θα προσελκύσει ένα ειδικό κοινό που εκτός απο το καθαρά αθλητικό κομμάτι θα έχει την ευκαιρία και την δυνατότητα να γνωρίσει μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους ακόμα και την ελληνική γαστρονομία. Θα προωθηθεί ο αθλητικός τουρισμός και γι’ αυτό θέλουμε ανάλογες διοργανώσεις".

Ο πρόεδρος της ΕΙΟ κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε: "Πριν 3 χρόνια ξεκίνησε δειλά δειλά να λειτουργεί το «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» κι αυτή τη στιγμή είναι μέσα στα τρία καλύτερα του κόσμου. Για να είμαι έντιμος οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Αιμίλιο Παπαθανασίου στον οποίο ανήκει ένα μεγάλο μέρος της δημιουργίας αυτού του Κέντρου. Ήταν ο πρώτος που έφερε στην Αθήνα μεγάλους ξένους αθλητές και σιγά σιγά διαφήμισαν τις εγκαταστάσεις μας. Όλο και περισσότεροι ξένοι αθλητές έρχονται εδώ για προπονήσεις, καμπ και αγώνες.

Στόχος μας είναι να το αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο και αυτό θα γίνει βήμα βήμα. Το οξύμωρο είναι ότι ενώ το Κέντρο έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των ξένων δεν έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων. Προτιμούμε να πληρώνουμε τα έξοδα για προπονήσεις στο εξωτερικό όταν μπορούμε να γίνονται στο σπίτι μας. Για παράδειγμα τώρα με την λειτουργία του Κέντρου έχουμε εξασφαλίσει χρήματα για να καλύπτουμε πολυδάπανες μεταβάσεις αθλητών σε αγώνες του εξωτερικού. Στο ευρωπαϊκό ΦΙΝΝ τρεις χώρες είχαν και εσωτερική πρόκριση. Η Ολλανδία, η Αγγλία και η Τουρκία. Φανταστείτε το επίπεδό του. Μπροστά μας έχουμε ακόμα το ευρωπαϊκό RSX και το παγκόσμιο των Ενόπλων Δυνάμεων. Ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε κι άλλες διοργανώσεις".

Ο κ. Δημητρακόπουλος συνέχισε: "Τα 840 σκάφη αποτελούν αριθμό ρεκόρ. Το κόστος των αγώνων θα φτάσει τις 25.000 ευρώ και θα τα καλύψουμε από τα έσοδα των συμμετοχών και τις 8.000 ευρώ που θα προσφέρει η Περιφέρεια για τις εκδηλώσεις του αγώνα. Επίσης είναι δίπλα μας η ΕΟΕ που μας καλύπτει τις ανάγκες μας για την ολυμπιακή προετοιμασία. Για εμάς είναι και αγώνας εσωτερικής πρόκρισης. Ο δεύτερος για τα RSX και ο πρώτος για τα 470 ανδρών, γυναικών, τα ΦΙΝΝ και τα Ράντιαλ. Ο επόμενος αγώνας θα γίνεις στην Γένοβα που θα είναι και ο τελευταίος για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Είχαμε κάποιες μικροεντάσεις, αλλά δεν γινόταν να αλλάξουμε το σύστημα που εφαρμόζουμε με επιτυχία εδώ και 20 χρόνια. Ποτέ κανείς δεν είχε παραπονεθεί. Το αντίθετο, μάλιστα. Ούτε να βάζαμε πρόκριση στην Αυστραλία όπως μας ζητήθηκε. Είναι δυνατόν να λέγαμε στους Ελληνες πηγαίνετε να τρέξετε στην Αυστραλία; Αγαπάμε τον Μάντη και τον Καγιαλή, για τους οποίους διευκρινίζω ότι δεν ήταν αυτοί που μας ζήτησαν την Αυστραλία, αλλά δεν γινόταν να τους ικανοποιήσουμε. Και ο Καρλ Λιούις είχε χάσει κάποτε την εσωτερική πρόκριση. Όπως πρόσφατα ο Ολλανδός που κέρδισε στο παγκόσμιο του Ααρχους, πήρε την πρόκριση της χώρας για το Τόκιο κι έχασε την δική του πρόκριση στην Αθήνα. Αυτό ισχύει σε όλο τον κόσμο.

Άλλωστε, από τις 27 Ιουνίου 2018 είχαμε υπενθυμίσει σε όλους τους αθλητές με επίσημη ανακοίνωση τι θα ισχύσει και για τους Ολυμπιακούς. Όλοι το γνώριζαν και ουδείς αντέδρασε. Διαφωνώ να αλλάξει ο τρόπος επιλογής. Διότι αν, για παράδειγμα, κάποιος ιστιοπλόος πάρει την πρόκριση δύο χρόνια πριν τους Ολυμπιακούς, ποιος εγγυάται ότι την ώρα των αγώνων θα είναι όλα καλά; Είτε με την φόρμα του, είτε με την υγεία του η, οτιδήποτε άλλο. Όσον αφορά το νομοσχέδιο Αυγενάκη θα ήμουν ο πρώτος που θα το χεροκροτούσα αν η ηλικία ίσχυε και για τους πολιτικούς. Αδικούνται οι Ελληνες παράγοντες που έχουν μεγάλη προσφορά στα αθλήματα που υπηρετούν εδώ και χρόνια".

Ο Απόστολος Παπαθανασίου δήλωσε: "Αυτός ο μεγάλος αγώνας γίνεται χωρίς να έχουμε πάρει ακόμα την τρίτη δόση της τακτικής επιχορήγησης που είναι 79.000 ευρώ. Έχουν πάρει χρήματα 25 ομοσπονδίες κι εμείς τίποτα. Ρωτήστε τον υπουργό γιατί συμβαίνει αυτό με την ΕΙΟ. Με την ευκαιρία να τονίσω ότι συμφωνώ με το όριο ηλικίας στο νομοσχέδιο. Χρόνια τα λέω αυτά. Αλλά θα έπρεπε να αφήσει τους παλιούς παράγοντες να μπορούν να μείνουν απλά μέλη. Όπως γινόταν παλιότερα με την γερουσία. Επειδή είναι έμπειροι, γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και οι συμβουλές τους θα βοηθήσουν τους νεότερους. Από την ομοσπονδία έχουν περάσει τόσοι και τόσοι υπουργοί. Μας βοήθησαν ο Μεϊμαράκης, ο Φούρας, ο Ορφανός, ο Βασιλειάδης. Ποτέ δεν είχαμε κομματική ταμπέλα. Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι κάθε νέος υπουργός με το που αναλαμβάνει μιλάει για κάθαρση. Τι, δηλαδή, εννοεί; Ότι όλοι εμείς είμαστε απατεώνες; Το μόνο που τους νοιάζει είναι να φωτογραφίζονται με τους αθλητές που φέρνουν μετάλλια. Οι αθλητές δεν είναι κομματικά στελέχη".

Για το θέμα Μάντη, Καγιαλή, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τις εσωτερικές προκρίσεις, ο κ. Παπαθανασίου τόνισε: "Το πιο σημαντικό για έναν Ολυμπιονίκη είναι να διακρίνεται πρώτα για το ήθος του. Να είναι σεμνός γιατί αποτελεί είδωλο για τα νέα παιδιά και την κοινωνία γενικότερα. Καταλαβαίνω τον Μάντη, διότι δύο φορές στο παρελθόν έχει χάσει την πρόκριση. Είχε φόρτιση κι αυτό οφείλεται και στην αυλή τους. Κάποιων που λυμαίνονται τον χώρο της ιστιοπλοΐας. Παίρνουν και λεφτά χωρίς παραστατικά. Τους ξέρουμε. Γνωρίζουμε τα πάντα, αλλά δεν είναι της παρούσης να πούμε περισσότερα. Το «Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Κέντρο» χρειάζεται 20 κοιτώνες και ένα εστιατόριο και θα γίνει το κορυφαίο στον κόσμο. Ελπίζουμε στην βοήθεια του Δήμου και της Περιφέρειας. Προσωπικά σύντομα θα αποχωρήσω από την ΕΙΟ. Είναι μια απόφαση που έχω πάρει εδώ και πολύ καιρό. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία. Ό, τι κάναμε το χτίσαμε με τη βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ για όλα και συγνώμη αν κάναμε κάποιο λάθος".
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics