Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Μάιος 03rd, 2026
Οι αγώνες για τα play out της Stoiximan Super League ξεχωρίζουν στο ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Μάιος 03rd, 2026
Ένα γατάκι βρίσκεται στην άκρη μιας λίμνης, παίζει και διασκεδάζει ...

ΟΦΗ-Αρης 0-2

Μάιος 03rd, 2026
Στη γιορτή του Παγκρητίου για την κατάκτηση του κυπέλλου, ο Άρης ...

Απίστευτη η Μαρία Στρατουδάκη κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Μάιος 03rd, 2026
Για μία ακόμη φορά η φοβερή Μαρία Στρατουδάκη έλαμψε σε μεγάλη διεθνή ...

Ο Μανώλης Χαχλιούτης φροντιστής του ΟΦΗ έφυγε σήμερα από τη ζωή

Μάιος 01st, 2026
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΟΦΗ έφυγε από τη ζωή ο Μ. Χαχλιούτης ...

Ο καιρός σήμερα 01/05/2026

Μάιος 01st, 2026
Με βροχές και ισχυρούς βοριάδες κάνει «ποδαρικό» ο Μάιος σήμερα ...

Στα προκριματικά του World Cup Γυναικών μπήκε η Ελλάδα νικώντας την Ιταλία με 15-11

Μάιος 01st, 2026
Mε το δεξί στα προκριματικά του World Cup Γυναικών μπήκε η Ελλάδα ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Μάιος 01st, 2026
Όλες οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας - Το πρόγραμμα για σήμερα ...

To φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό διοργανώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης

Μάιος 01st, 2026
To φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό διοργανώθηκε στο Ηράκλειο ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Μάιος 01st, 2026
Τρεις εξερευνητές Άγγλος, Γάλλος και Έλληνας συλλαμβάνονται από ...

Στο παραθαλάσσιο μέρος της Σαρδηνίας το Παγκόσμιο Ανοιχτής Θάλασσας

Μάιος 01st, 2026
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας μετά την Ίμπιζα, ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Απρίλιος 28th, 2026
Τα playoffs της Euroleague ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα των αθλητικών ...

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 28/04/2026

Απρίλιος 28th, 2026
Και νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου 2026 στην ...

Ο καιρός σήμερα 28/04/2026

Απρίλιος 28th, 2026
Ανοιξιάτικος και ήπιος θα παραμείνει ο καιρός μέχρι και το μεσημέρι ...

Το βλέμμα χαμηλά και ο πήχης ψηλά για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν στην Α2

Απρίλιος 28th, 2026
«Το βλέμμα χαμηλά και ο πήχης ψηλά για την επερχόμενη αγωνιστική ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Απρίλιος 28th, 2026
“Έμπειρος” σε σόκιν ανέκδοτο: Στο μαιευτήριο, βγαίνει η νοσοκόμα με ...

Ζήστε ένα βαθιά συγκινητικό ταξίδι στις ρίζες του Ποντιακού Ελληνισμού.

Απρίλιος 28th, 2026
Ένα ταξίδι στον Πόντο δεν είναι απλώς μια εκδρομή — είναι μια ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Απρίλιος 28th, 2026
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο χάντμπολ, Τσιτσιπάς και ευρωπαϊκή δράση στο ...

Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε 16 παίκτριες για τα προκριματικά του World Cup στο Ρότερνταμ.

Απρίλιος 27th, 2026
Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε 16 παίκτριες για τα προκριματικά του World ...

Ο καιρός σήμερα 27/04/2026

Απρίλιος 27th, 2026
τη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος καιρός. Στα ηπειρωτικά αρχικά σχεδόν ...

Χιλιάδες εκστασιαμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ από όλη τη Κρήτη γιόρτασαν με την... ψυχή τους το Κυπέλλο

Απρίλιος 27th, 2026
Χιλιάδες εκστασιαμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ από όλη τη Κρήτη γιόρτασαν με ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Απρίλιος 27th, 2026
Πηγαίνοντας ο Μητσος στη δουλειά βλέπει όπως περπατούσε μια γκομεναρα ...

Ιστορική μέρα για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Απρίλιος 27th, 2026
Ιστορική ημέρα για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι η Δευτέρα 27 ...

Νέα εποχή για τον TUI Μαραθώνιο Ρόδου με ρεκόρ συμμετοχών

Απρίλιος 27th, 2026
Νέα εποχή για τον TUI Μαραθώνιο Ρόδου με ρεκόρσυμμετοχών και ρεκόρ ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Απρίλιος 26th, 2026
Τα play out της Stoiximan Super League και ο δεύτερος τελικός στη ...

"Έρχονται καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ" ανέφερε ο Γιάννης Δανδάλης,

Απρίλιος 26th, 2026
Δανδάλης: «Τα καλύτερα έρχονται για τον ΟΦΗ μας» Η Λότζια στα ...

Ο καιρός σήμερα 26/04/2026

Απρίλιος 26th, 2026
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα Κυριακή ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ...

Ο ΟΦΗ με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Ευρώπη

Απρίλιος 26th, 2026
Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Ευρώπη έχοντας εξασφαλίσει και τη συμμετοχή του ...

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 26/04/2026

Απρίλιος 26th, 2026
ΤΖΑΚ-ΠΟΤ σημειώθηκε και το βράδυ Κυριακής 26 Απριλίου 2026 στην 3058η ...

Ο ΟΦΗ ετοιμάζει μεγάλη γιορτή προκειμένου όλος ο κόσμος να δει από κοντά το Κυπέλλο

Απρίλιος 26th, 2026
Οι εορτασμοί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΟΦΗ όχι ...

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Το τρόπαιο στον ΟΦΗ

Απρίλιος 25th, 2026
Τα «κοπέλια» τρέλαναν την Ελλάδα και πήραν το Κύπελλο στην Κρήτη! ...

Το ανέκδοτο της ημέρας

Απρίλιος 25th, 2026
Ανέκδοτο με χωριάτισσες: Δύο αγρότισσες μάζευαν πατάτες σε ένα κτήμα. ...

Από τo πρωι του Σαββάτου, ο Βόλος έχει γεμίσει από φιλάθλους του ΟΦΗ

Απρίλιος 25th, 2026
Από τo πρωι του Σαββάτου, ο Βόλος έχει γεμίσει από φιλάθλους του ΟΦΗ, ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Απρίλιος 25th, 2026
Τελικός ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, τελευταία «στροφή» GBL και Τσιτσιπάς στο ...

Πολύ καλή παρουσία από την Εθνική μας ομάδα Taekwon-Do ITF στα Δύο Αοράκια

Απρίλιος 25th, 2026
Η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά στη 2η θέση ως προς τη συγκομιδή μεταλλίων ...
30 Οκτωβρίου 2022

Ο ΟΦΗ πήρε αυτό που ήθελε στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς ο Άρης ήταν και πάλι αναποτελεσματικός στις τελικές προσπάθειές τους. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου με γκολ του

Τοράλ για να ακολουθήσει το υπέροχο γκολ του Άντρε Γκρέι. Στη συνέχεια οι «κίτρινοι» ήταν δραστήριοι και δημιουργικοί αλλά και άστοχοι στην τελική προσπάθεια με πιο χαρακτηριστική φάση αυτή του 86ου λεπτού όπου ο Ράφαελ Καμάτσο αστόχησε από τα 6-7 μέτρα.

Ο Πάρντιου έκανε περισσότερες αλλαγές από τον Νταμπράουσκας
Η απόφαση του Βάλντας Νταμπράουσκας να μην προχωρήσει σε αλλαγές σε πρόσωπα, στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, επιβεβαιώθηκε μέσα από τις επιλογές του στην 11αδα. Προτίμησε τον Ντιουσέ και διάταξη με τρεις κεντρικούς χαφ (4-3-3) και τους Τοράλ, Ντζου και Γκρερέρο στην επιθετική γραμμή. Ο Άλαν Πάρντιου προχώρησε σε περισσότερες αλλαγές επαναφέροντας τον Μάνου Γκαρθία σε ελεύθερο ρόλο και επιλέγοντας τον Γιάκουμπ Μπράμπετς για παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας αλλά και τον Μάρβιν Πίρσμαν στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η επιστροφή του Άντρε Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης ήταν δεδομένη καθώς Ζερβίνιο και Λούις Πάλμα είναι τιμωρημένοι.


Ο Άρης μπήκε με επιθετικότητα στο παιχνίδι εν αντιθέσει με τον ΟΦΗ ο οποίος προσπάθησε να επιβάλλει χαμηλό tempo και να βρει φάση στο transition παιχνίδι. Μάλιστα του ανήκε η πρώτη φάση του αγώνα όταν ο Γκερέρο έπιασε στον ύπνο τον Φαμπιάνο (μετά από σέντρα του Τοράλ) κι έκανε την κεφαλιά «ψαράκι» αλλά ο Χουλιάν Κουέστα επιβεβαίωσε τα αντανακλαστικά του. Ο Άρης προσπάθησε να διασπάσει την κλειστή άμυνα του ΟΦΗ είτε μέσα από τη δημιουργία του Μάνου Γκαρθία από τον άξονα είτε των ακραίων μπακ οι οποίοι πήραν πολλά μέτρα στο γήπεδο. Ο Οντουμπάτζο έδωσε δημιουργία από τη δεξιά πλευρά, συνολικά όμως ο Άρης υστέρησε στην τελική πάσα ή σ’ ένα σωστό γέμισμα.

Το δοκάρι του Ματέο Γκαρσία
Στο 19’ ο δραστήριος Ματέο Γκαρσία είδε την μπάλα να «τραντάζει» το οριζόντιο δοκάρι μετά από πλασαριστό σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Άντρε Γκρέι σούταρε καθώς η μπάλα αναπηδούσε και αυτή πέρασε πάνω από την εστία του Μανδά. Γενικώς ο Άρης ήταν πιο δραστήριος στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους. Στο 36’ ο Ματέο Γκαρσία βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR καθώς εκτιμήθηκε ότι ο Αργεντίνος ήταν ελαχίστως εκτεθειμένος στο ξεκίνημα της φάσης, ενώ στο 44’ ο Γκρέι έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου καθώς πρόλαβε τον Μανδά «σκάβοντας» την μπάλα (μετά από κάθετη πάσα του Οντουμπάτζο) αλλά αυτή κατέληξε άουτ. Κι έτσι το ημίχρονο έκλεισε χωρίς σκορ με τον ΟΦΗ να πετυχαίνει τον σκοπό του, βάσει της λογικής του στο γήπεδο, σε αντίθεση με τον Άρη ο οποίος προφανώς περίμενε περισσότερα από τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Πέντε πάσες και… 0-1 ο Τοράλ
Με πέντε πάσες ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό σε μια φάση η οποία ξεκίνησε με βολέ από τον Μανδά, κοντρόλ του Γκερέρο ο οποίος πάσαρε στον Ντιουσέ κι αυτός με τη σειρά του στον Λάρσον, αυτός έκανε την σέντρα, ο Γκερέρο έστρωσε την μπάλα στον Τοράλ ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Με το εις βάρος του σκορ να αυξάνει την πίεση, ο Άρης αναγκάστηκε να ρισκάρει. Στο 55’ ο Οντουμπάτζο μπήκε με την μπάλα στην περιοχή αλλά στην παράλληλη πάσα που έκανε ο Γκρέι δεν κατάφερε να κάνει επαφή με την μπάλα.

Ο Γκρέι έβαλε το γκολ της χρονιάς!
Η εξιλέωση του Τζαμαϊκανού επιθετικού ήρθε στο 57ο λεπτό και μ’ ένα γκολ το οποίο σίγουρα θα ενταχθεί στα καλύτερα της σεζόν. Περικυκλωμένος από τρεις παίκτες του ΟΦΗ, εντός περιοχής, ο 31χρονος άφησε την μπάλα να σκάσει και με ανάποδο ψαλιδάκι την έστειλε στο απέναντι παραθυράκι της εστίας του Μανδά (1-1). Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά στα επόμενα λεπτά με τον ΟΦΗ να ψάχνει αντίδραση και τον Άρη να βρίσκει χώρους. Στο 61’ ο Ματέο Γκαρσία δεν κατάφερε να βρει εστία με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Ένα λεπτό αργότερα από λάθος του Αργεντίνου ξεδιπλώθηκε η αντεπίθεση του ΟΦΗ, ο Γκερέρο σκόραρε αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε γιατί ο Ντζου (έκανε την σέντρα) ήταν εκτεθειμένος.

«Ροντέο» το παιχνίδι
Για ένα δεκάλεπτο η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ και τον Άρη να χάνει ευκαιρίες με σπουδαιότερη αυτή του Άντρε Γκρέι στο 71’ όπου στο σουτ από πλάγια θέση η μπάλα πήγε παράλληλα της εστίας. Στο 77’ ο Νταμπράουσκας έδειξε τις προθέσεις του με την αντικατάσταση του Μεγιάδο με τον Ντουρμισάι, ρίχνοντας δηλαδή έναν επιθετικό παίκτη σχηματίζοντας δίδυμο στην επίθεση με τον Γκερέρο. Στο 81’, μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Διαμαντή μετά από σουτ του Οντουμπάτζο, ενώ στο 85’ ο Μανδάς δεν αιφνιδιάστηκε σε σουτ του Ντάνιελ Μαντσίνι ο οποίος μάλιστα τραυματίστηκε πάνω στην προσπάθειά του.

Ο Καμάτσο έχασε το… άχαστο
Στο 86’ οι παίκτες του Άρη έκρυψαν την μπάλα και ο Καμάτσο ανενόχλητος από τα επτά μέτρα «κατάφερε» να στείλει την μπάλα πάνω από την εστία του Μανδά. Ο Άρης πίεση στα τελευταία λεπτά αλλά μέτρησε ένα σωρό ημιτελείς προσπάθειες καθώς δεν μπόρεσε να περάσει μπάλες απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του ΟΦΗ με συνέπεια να υποχρεωθεί σε νέα γκέλα.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Ντιουσέ, Τοράλ, Στάικος, Μπαλογιάννης, Ντζου (ΟΦΗ),

Ο MVP: Ο καταπληκτικός Ετέμπο ο οποίος έκανε ένα ακόμη τρομερό παιχνίδι, ήταν ο μοναδικός ο οποίος ακόμη και στις καθυστερήσεις έτρεχε λες και ήταν στα πρώτα λεπτά του αγώνα

Στο ύψος του: Ο Μάνου Γκαρθία για τον Άρη και ο Γκερέρο για τον ΟΦΗ.

Ο «αδύναμος κρίκος»: Κακό παιχνίδι από τον Ντάνιελ Μαντσίνι τον οποίον μάλιστα άργησε να αντικαταστήσει ο Άλαν Πάρντιου.

Η «γκάφα»: Ο Ράφαελ Καμάτσο έχασε ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται στο 86ο λεπτό. Ολομόναχος με τον Μανδά με μια εστία μπροστά του και σε απόσταση 6-7 μέτρων έστειλε την μπάλα στην κερκίδα.

Το «στραγάλι»: Ο Γιώργος Τζοβάρας δεν απέφυγε τα λάθη και στα δύο τέρματα που ακυρώθηκαν εμπιστεύτηκε το VAR.

Το «ταμείο» του Gazzetta: Σε ένα παιχνίδι που στράβωσε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Άρης έβγαλε αντίδραση αλλά έχασε και πάλι ένα σωρό ευκαιρίες σε σημείο να τον αδικεί το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ παρουσίασε πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, ήταν συμπαγής σαν ομάδα και πήρε αυτό που ήθελε.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς (77’ Μαζικού), Πίρσμαν, Ετέμπο, Νταμπό (85’ Ντιόπ), Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι (85’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (64’ Καμάτσο), Γκρέι.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης (90+ Θοράρινσον), Βούρος, Διαμαντής, Περέρα, Μεγιάδο (77’ Ντουρμισάι), Ντιουσέ (64’ Στάικος), Τοράλ (77’ Θεοδοσουλάκης), Γκερέρο, Ντζου

gazzetta.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 30/10/2022 [vid]

 

 

 

 

ΟΦΗ:Δύσκολη αναμέτρηση στις 20:30 στη Θεσσαλονίκη με στόχο καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics