Breaking News
08 Οκτωβρίου 2016

Ο Roy Graff είναι συγγραφέας του βιβλίου «China, the Future of Travel» και ειδικός στο marketing προς Κινέζους.

Τρεις από τις βασικές αρχές που προτείνει για την προσέλκυσή τους είναι οι παρακάτω: 1. Μάθετε να βλέπετε πέρα από τα στερεότυπα Ένας ολοένα μεγαλύτερος αριθμός Κινέζων ταξιδεύουν σε μικρές, ανεξάρτητες ομάδες με ταξιδιωτικές συνήθειες αρκετά διαφορετικές από εκείνες των μεγάλων γκρουπ.

Τόσο τα γούστα, όσο και το background τους ποικίλουν σημαντικά. 2. Διατηρήστε ενεργή παρουσία στο κινέζικο internetΟι Κινέζοι είναι πολύ πιο δραστήριοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δαπανούν περισσότερο χρόνο online σε σύγκριση με τον πληθυσμό των δυτικών χωρών.

Επικοινωνήστε μαζί τους στο Sina Weibo και στο WeChat.3. Δώστε έμφαση στην ιστορία του brand σας και αναδείξτε ανθρώπινες ιστορίες Εάν το brand συνδέεται σε οποιοδήποτε επίπεδο με τον πολιτισμό, την ιστορία, την τέχνη, τη φύση ή κάποια αντίστοιχη θεματική, αναδείξτε αυτά τα στοιχεία κάθε φορά που περιγράφετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού από την Κίνα θα παρουσιάσει ο Roy Graff στο συνέδριο Boutique Hospitality Conference, στις 14 Νοεμβρίου στην Αθήνα.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics