Breaking News
23 Μαρτίου 2017

H τιμή ήταν ο σημαντικότερος παράγοντας επιλογής διακοπών στο εξωτερικό για το 60% των Ρώσων τουριστών που ταξίδεψαν το 2016 με οργανωμένα πακέτα διακοπών, σύμφωνα με έρευνα της Ipsos Comcon η οποία παρουσιάσθηκε στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας,

MITT.Τα ευρήματα της έρευνας, η οποία διεξήχθη σε δείγμα 25.700 Ρώσων από 50 πόλεις της χώρας με πληθυσμό άνω των 100.000 ατόμων, αποκαλύπτουν ότι οι υπόλοιποι σημαντικότεροι παράγοντες επιλογής διακοπών ήταν η χώρα (44%), το επίπεδο υπηρεσιών (42%) και το ίδιο το resort (41%). Το ξενοδοχείο αναδείχθηκε ως σημαντικότερος παράγοντας για το 36% των τουριστών.

Το 23% έδειξε τον τουρ οπερέιτορ ως το σημαντικότερο παράγοντα για ταξίδια στο εξωτερικό. Ελαφρώς λιγότεροι ανέφεραν ως σημαντικότερο παράγοντα τον αερομεταφορέα (22%) και το 20% ανέφερε το τουριστικό γραφείο.Όσον αφορά τους τουρίστες που οργανώνουν μόνοι το ταξίδι τους, η επιλογή διακοπών στο εξωτερικό εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τη χώρα (44%) και από την τιμή (38%), δηλαδή αντίστροφα σε σχέση με τους ταξιδιώτες με οργανωμένα πακέτα.Μεγάλο ποσοστό των ανεξάρτητων ταξιδιωτών (22%) ανέφερε άλλον παράγοντα επιλογής, κάτι που αποδίδεται στις διαφορετικές προτεραιότητες που έχουν στα ταξίδια τους.Το επίπεδο υπηρεσιών ανέφερε το 21%, έναντι 42% των τουριστών με οργανωμένα πακέτα, ο αερομεταφορέας συγκέντρωσε ποσοστό 13%, έναντι 22% στα οργανωμένα πακέτα.Τρεις φορές λιγότεροι ανεξάρτητοι ταξιδιώτες δίνουν μεγάλη έμφαση στο ξενοδοχείο (12% έναντι 36% των οργανωμένων πακέτων) και σχεδόν 4 φορές λιγότεροι στο resort (12% ;enanti 41%).Ωστόσο οι προτάσεις από φίλους και γνωστούς είναι εξίσου σημαντικές και για τα 2 είδη Ρώσων ταξιδιωτών, με ποσοστά 21% στους ανεξάρτητους και 24% στους τουρίστες σε οργανωμένα πακέτα.

tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics