Breaking News
08 Ιουλίου 2017



Το "ευχαριστώ" του Πάνου Αργιανίδη στον "Πανελλήνιο Σύλλογο Μάνατζερ Ράγκμπι"



Το Survivor ολοκληρώθηκε και ο Πάνος Αργιανίδης έστειλε ένα μήνυμα στη σελίδα στο facebook που τον στήριξε σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
ShareTweet0 Σχόλια
AdTech Ad
Ο Πάνος Αγριανίδης- που μας συστήθηκε μέσω του Survivor ως μάνατζερ ράγκμπι- δεν ξέχασε τη σελίδα στο facebook η οποία τον στήριξε σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού, συνεχίζοντας τη δράση της και μετά την αποχώρησή του.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου (8/7) -λίγο μετά το φινάλε του ριάλιτι- έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον "Πανελλήνιο Σύλλογο Μάνατζερ Ράγκμπι":

"Κάπου εδώ λοιπόν να σας Ευχαριστήσω όλους εσάς που μέσα από αυτή τη Σελίδα με Τρολλάρατε ...Γελάσατε κ Περάσατε ένα Χειμώνα με Χιούμορ ☆ Σαρκαστική διαθεση ☆ κ πάνω από όλα Επικοινωνήσατε Άγνωστοι Άνθρωποι μεταξύ σας Σε μια Εποχή Μοναξιάς κ Μεγάλης Ψυχολογικής Πίεσης.... Αστεράτοι κ Μanagers Σας Εύχομαι να έχετε ενα Υπέροχο Καλοκαίρι κ να μην χάσετε Ποτέ το Χιούμορ σας....Μέσα απο τη Καρδιά μου Σας ευχαριστώ κ να μην ξεχνάτε να Περνάτε Ωραία κ να δείχνεται την Αγάπη σας στους Ανθρώπους που βρίσκονται πλάι σας ... Με εκτίμηση o Asteratos Manager Rugby ☆☆☆"

SPORT24.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics