Breaking News
07 Αυγούστου 2017

Οι Κινέζοι «εισβάλλουν» τελευταία στην Ελλάδα, τόσο σαν τουρίστες, όσο και σαν επενδυτές.

Το 2016, τη χώρα επισκέφθηκαν 150.000 Κινέζοι ταξιδιώτες, αριθμός ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί μέσα στα επόμενα χρόνια, με την απευθείας σύνδεση μεταξύ Πεκίνου – Αθήνας, από τον Σεπτέμβριο.
Την ίδια στιγμή, ολοένα αυξάνεται ο αριθμός των Κινέζων που επενδύουν στην ελληνική αγορά ακινήτων.

Οι Κινέζοι συνήθως ταξιδεύουν οργανωμένα, τελευταία, όμως, όλο και περισσότεροι, μεμονωμένοι Κινέζοι ταξιδιώτες φθάνουν στην Ελλάδα, την οποία επισκέπτονται λόγω του πολιτιστικού της πλούτου.
Οι περισσότεροι επισκέπτες από την Άπω Ανατολή μένουν στην Ελλάδα για μία ή δύο νύχτες το πολύ. Παρ’ όλα αυτά, η σημασία τους για την τοπική, ξενοδοχειακή βιομηχανία και τον ελληνικό τουρισμό είναι αναμφισβήτητη.
Εκτός από τον τουρισμό, οι Κινέζοι τουρίστες ενισχύουν επίσης την ελληνική αγορά ακινήτων, όπως επιβεβαίωσε ο Lan Xiao Cheng, εκπρόσωπος της ταξιδιωτικής εταιρίας Silk Road Travel, η οποία εξειδικεύεται στον κινεζικό τουρισμό.
Πολλοί Κινέζοι δείχνουν πρόθυμοι να επενδύσουν στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό αγοράζουν ακίνητα, τα οποία στη συνέχεια ανακαινίζουν και ενοικιάζουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερες από 1.000 οικογένειες έχουν επενδύσει για να αποκτήσουν τη λεγόμενη Χρυσή Βίζα. Η θεώρηση αυτή είναι διαθέσιμη σε όσους επενδύουν τουλάχιστον 250.000 ευρώ στην Ελλάδα και στην πραγματικότητα είναι μια πενταετής άδεια παραμονής.
Όπως φαίνεται οι Κινέζοι ενισχύουν την ελληνική οικονομία. Αυτό, ωστόσο, είναι ίσως μόνο η αρχή μιας πιθανής, μεγάλης τουριστικής έκρηξης στο μέλλον.
money-tourism.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics