Breaking News
24 Αυγούστου 2017

Η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και μια δεκαετία, σύμφωνα με τον διευθυντή της TUI, Friedrich Joussen.

Η περίοδος των 2 ετών ήταν ένας μη ρεαλιστικός στόχος ώστε να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται για την έξοδο από την ΕΕ, τόνισε.Ο κ. Joussen σε δηλώσεις του στην εφημερίδα του Λονδίνου, City A.M., είπε ότι οι προκλήσεις σε επίπεδο δομών δεν αντιμετωπίσθηκαν με την απαραίτητη ταχύτητα προκειμένου να διασφαλισθεί μια ταχεία έξοδος της χώρας.Αν δίνετε στον κόσμο τη δυνατότητα να ψηφίσουν, πρέπει να είστε σε θέση να εκπληρώσετε την απόφαση της ψήφου, δήλωσε.Το πιθανότερο είναι ότι η ολοκλήρωση του Brexit θα πάρει πολύ περισσότερο από 2 χρόνια και πιθανόν να φθάσει τη δεκαετία, είπε.Βασικές δομικές αλλαγές όπως η έξοδος από την Τελωνειακή Ένωση, θα πρέπει να προετοιμάζονται από τώρα, παρά την επιμονή της βρετανικής κυβέρνησης να προσπαθεί να διασφαλίσει το ανεμπόδιστο εμπόριο στις διαπραγματεύσεις για το Brexit.Ωστόσο, ο Joussen σημείωσε ότι οι βρετανικές επιχειρήσεις της TUI συνεχίζουν να αναπτύσσονται και οι κρατήσεις παρουσιάζουν αύξηση 7% αυτό το καλοκαίρι, παρά την αύξηση των τιμών εξαιτίας της αδύναμης λίρας.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics