Breaking News
25 Αυγούστου 2017

Στους οικονομικότερους προορισμούς πόλης στην Ευρώπη, όσον αφορά το κόστος αγοράς βασικών προϊόντων στις διακοπές, ανήκει η Αθήνα, σύμφωνα με το Travel Money City Costs Barometer 2017 των Βρετανικών Ταχυδρομείων.

Σε επίπεδο Ευρώπης, οι καλύτερες τιμές εντοπίζονται στην Πάφο ενώ οι υπόλοιπες ηλιόλουστες πόλεις που εντοπίζονται στο top10 είναι η Λισαβόνα, η Αθήνα και η Πάλμα.Συγκεκριμένα, η ετήσια έρευνα ανέδειξε την ελληνική πρωτεύουσα ως την 3η οικονομικότερη επιλογή διακοπών στη δυτική Ευρώπη, καθώς έχει τις χαμηλότερες τιμές σε 12 είδη τυπικών προϊόντων (καφές, μπύρα, κοκα κολα, κρασί, γεύμα για 2, 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, κάρτα για 48 ώρες μεταφορών στην πόλη, λεωφορείο για περιήγηση σε αξιοθέατα, ατραξιόν, κορυφαία μουσεία, γκαλερί και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο).Το συνολικό κόστος στην Αθήνα ανέρχεται σε 191,28 λίρες έναντι 138 λιρών της φθηνότερης πρωτεύουσας (Πάφος) και 420 λιρών της ακριβότερης (Άμστερνταμ). Το μέσο κόστος για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στην Αθήνα ανέρχεται σε 80 λίρες και το γεύμα για 2 σε 39 λίρες.Η Βαρσοβία και η Πράγα παραμένουν οι φθηνότερες πρωτεύουσες για φαγητό και ποτό.Οι τιμές στις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις για τους Βρετανούς τουρίστες παρουσιάζουν αύξηση, εξαιτίας κυρίως της πτώσης της λίρας.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics