Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Περιφέρειες Ιονίων Νήσων και Κρήτης ενέκριναν τις συγχωνεύσεις ξενοδοχειακών εταιρειών σε Κέρκυρα και Ρέθυμνο.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενέκρινε τη σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΞΑ “ΑΚΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ” ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και διακριτικό τίτλο “ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕΞΑΣ ΚΛΑΜΠ ΑΕ - GLYFADA MEXAS CLUB S. A” η οποία προέρχεται από την συγχώνευση των επιχειρήσεων με τις επωνυμίες α) “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ Ι. ΜΕΞΑ” β) “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ Ι. ΜΕΞΑ” γ) “ΜΕΞΑΣ Ι. ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Ατομική Επιχείρηση)” δ) “ΜΕΞΑΣ Ι. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ (Ατομική Επιχείρηση)” και ε) “ΜΕΞΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (Ατομική Επιχείρηση)”.Η Περιφέρεια Κρήτης ενέκρινε τη συγχώνευση των ανωνύμων εταιρειών «ΑΔΕΛΙΑΝΟΣ ΚΑΜΠΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και «ΑΔΕΛΕ ΜΑΡΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη και τροποποίησης του καταστατικού της πρώτης Α.Ε.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics