Breaking News
02 Νοεμβρίου 2017

Με απόλυτη επιτυχία και την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη, του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκη, του Ευρωβουλευτή Μ. Κεφαλογιάννη, του Προέδρου του Ο.Λ.Η. Απ. Φιλιππή, του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα Μ. Χνάρη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Μ. Αντωνογιαννάκη, του Δ/ντη του ΕΟΤ Κρήτης κ. Ά. Στρατάκη Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και αρχών, ξενοδόχων, ανθρώπων του τουρισμού και δημοσιογράφων, πραγματοποιήθηκε η CHC GOLDEN NIGHT 2017 στο ξενοδοχείο CHC Athina Palace Resort & Spa στο Μαδέ της Αγίας Πελαγίας.

 

Οι καλεσμένοι, οι οποίοι ξεπέρασαν τους 350, παρακολούθησαν μια σύντομη αλλά περιεκτική παρουσίαση με την 12χρονη πορεία και τις δραστηριότητες της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A., τις συνεργασίες, τους στόχους και τα μελλοντικά σχέδιά της για την τουριστική ανάπτυξη σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς την απονομή των ειδικών βραβείων από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη στις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες:

· CHC ATHINA PALACE RESORT & SPA – Βραβείο: EXCELLENCE IN SERVICE AWARD

· SEA SIDE RESORT & SPA – Βραβείο: EXCELLENCE IN QUALITY AWARD

· ELYSIUM BOUTIQUE HOTEL – Βραβείο: BEST DESIGN AND DECORATION AWARD

· CHC GALINI SEA VIEW – Βραβείο: DEVOTED BUSINESS PARTNER AWARD

· ROYAL MARMIN BAY BOUTIQUE & ART HOTEL – Βραβείο: EXCELLENCE IN BIO-ECO HOTEL AWARD

· OKEANIDES VILLAS – Βραβείο: LUXURY VILLAS SERVICES AWARD

· MEMORY BOUTIQUE HOTEL – Βραβείο: BEST MODERN HOTEL AWARD

· NIRIIDES BEACH HOTEL – Βραβείο: BEST LOCAL CUISINE AWARD

· SCALA HOTEL & APARTMENTS – Βραβείο: BEST FAMILY-RUN HOTEL AWARD

· CHC CORIVA BEACH – Βραβείο: BEST MEDITERRANEAN CUISINE AWARD

· CHC AROMA CRETA – Βραβείο: CRETAN HOSPITALITY AWARD

· CLUB LYDA HOTEL – Βραβείο: BEST FAMILY HOTEL AWARD

· MARIRENA HOTEL – Βραβείο: TRADITIONAL HOSPITALITY AWARD

· KAISSA BEACH – Βραβείο: FRIENDLY EMPLOYER AWARD

· MANOS PALACE – Βραβείο: FRIENDLIEST HOTEL AWARD

· NICOLAS VILLAS – Βραβείο: BEST IN SOCIETY SUPPORT AWARD

· AVRA PALM – Βραβείο: CRETAN CHARM AWARD

· PORTO VILLAGE – Βραβείο: BEST RELAXING HOTEL AWARD

Στην ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής και Ιδρυτής της εταιρείας Ζαχαρίας Α. Χνάρης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην προσωπική του πορεία αλλά και στην πορεία της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

Παρουσίασε επίσης τις συνεργασίες με τις 40 ξενοδοχειακές μονάδες που έχει αναπτύξει η εταιρεία, τα στοιχεία επισκεψιμότητας της σεζόν 2017 όπου οι επισκέπτες ήταν 134.729 και η μέση πληρότητα ανήλθε στο 93%, τις διανυκτερεύσεις που ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο, αλλά και τα έσοδα, που άγγιξαν τα 64.000.000 ευρώ! Παρουσίασε επίσης τα κόστη μισθοδοσίας που ήταν 22% επί του τζίρου, το κόστος τροφίμων και ποτών που ήταν 14% επί του τζίρου, τα λειτουργικά κόστη που ήταν 12% επί του τζίρου, καθώς και το μεικτό λειτουργικό κέρδος, που ανήλθε στο 52% επί του τζίρου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της αναφοράς σε δυο κορυφαίες προσωπικότητες του Ελληνικού τουρισμού, του αείμνηστου Κώστα Μήτση και του κ. Ζαχαρία Μουρίκα, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ζ. Α. Χνάρης, ήταν και οι μέντορές του, οι άνθρωποι που τον επηρέασαν τα μέγιστα στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Στον Ζαχαρία Μουρίκα επίσης, απονεμήθηκε τιμής ένεκεν πλακέτα, την οποία και παρέλαβε ο γιός του Παύλος Μουρίκας.

Ποια είναι η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.

Πρόκειται για μια εταιρεία Hotel Management, η οποία λειτουργεί και ως Σύμβουλος Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων από τον Φεβρουάριο του 2006. Σκοπός της εταιρείας είναι η διαχείριση και ενοικίαση ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Hotel Management σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις. Η καινοτομία της Εταιρίας, βρίσκεται στο γεγονός ότι όλες οι υπηρεσίες διατίθενται και μεμονωμένες, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ξενοδόχων – συνεργατών της.

Ο Γενικός Διευθυντής και Ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, καθώς και η Διοικητική Ομάδα της εταιρίας είναι στελέχη με αναγνωρισμένο και πλούσιο παρελθόν στην τουριστική αγορά, με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουν στην εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και διοίκησης, να αποτελεί εγγύηση μόνο για θετικά αποτελέσματα.

Αυτό που χαρακτηρίζει την Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. είναι ότι δεσμεύεται και εγγυάται αρίστη ποιότητα, ολοκληρωμένη ικανοποίηση πελάτη, αύξηση εσόδων και μεγιστοποίηση κέρδους για τους ξενοδόχους.

Σήμερα, η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. συνεργάζεται με περισσότερες από 40 ξενοδοχειακές μονάδες και βίλλες απ’ όλη την Ελλάδα, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Κύπρο και ετοιμάζεται το 2018 για επέκταση δραστηριοτήτων στην Π.Γ.Δ.Μ. Επίσης ξεκίνησε συζητήσεις με ξενοδόχους σε Βουλγαρία και Τουρκία.

Η εταιρία για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει έχει ξεχωρίσει και βραβευτεί διεθνώς με πιο πρόσφατα βραβεία αυτά των “Excellence in Quality – Award 2017” που της απονεμήθηκε σε εκδήλωση στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου «Αριστείας στην Ποιότητα» στην Λουκέρνη της Ελβετίας και του βραβείου “Excellence in Business Award” το οποίο θα παραλάβει στην εκδήλωση “BIZZ 2017” που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στο Burj Al Arab, Ντουμπάι.

holidaynews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics