Breaking News
14 Νοεμβρίου 2017

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός για την αύξηση του αριθμού των ξένων επισκεπτών στο Ηράκλειο, όπως αποτυπώθηκε και στα στοιχεία μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών έρευνας αγοράς παγκοσμίως,

του Euromonitor, η οποία απέδωσε στην πόλη τον τίτλο του ταχύτερα αναπτυσσόμενου τουριστικού προορισμού στην Ευρώπη για το 2017. Σύμφωνα με την καθιερωμένη ετήσια λίστα του Euromonitor, Top 100 City Destinations, που παρουσιάστηκε στις 7 Νοεμβρίου στο World Travel Event του Λονδίνου, την τρέχουσα σεζόν (και μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου) το Ηράκλειο σημείωσε αύξηση αφίξεων 11% σε σχέση με πέρυσι. Το ποσοστό αφορά επισκέπτες που φθάνουν και παραμένουν στην πόλη για ένα εικοσιτετράωρο τουλάχιστον.

Με αφορμή αυτή την πρωτιά , ο Δήμαρχος συναντήθηκε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου με τον Πρόεδρο του ΟΛΗ Απόλλωνα Φιλιππή, τον Πρόεδρο των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης Μιχάλη Βλατάκη, τον Αερολιμενάρχη Ηρακλείου Γιώργο Πλίακα καθώς και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Gian Andrea Garancini προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τη σημαντική συμβολή τους στην αναβάθμιση του τουριστικού ρεύματος προς την πόλη.Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Δήμαρχος δήλωσε:«Ο τίτλος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου τουριστικού προορισμού στην Ευρώπη, από μια εκ των κορυφαίων εταιρειών έρευνας αγοράς παγκοσμίως, μας γεμίζει ικανοποίηση και επιβεβαιώνει τη τεράστια δυναμική του Ηρακλείου.Αξίζουν συγχαρητήρια για αυτήν την πρωτιά σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης: Τον αερολιμενάρχη, τον πρόεδρο του ΟΛΗ, τους τουριστικούς πράκτορες, τους ξενοδόχους και την Αρχαιολογία που διαφυλάσσει διαχρονικά την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας. Φυσικά και στο Τμήμα Τουρισμού και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου Ηρακλείου. Ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Όλος ο σχεδιασμός των έργων και των δράσεων μας, άλλωστε, έχει ως βασικό στόχο να αυξηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το διάστημα παραμονής μέσα στην πόλη, των τουριστών που φθάνουν στο Ηράκλειο.Από την πλευρά μας, ως δημοτική αρχή , θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε το Ηράκλειο διεθνώς με όποιον τρόπο μπορούμε, να επενδύουμε στην εξωστρέφεια, να προσπαθούμε για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με την καθιέρωση πολιτιστικών θεσμών, όπως το Φεστιβάλ Πιάνου και το καινούργιο Φεστιβάλ Μεσογειακού Κινηματογράφου και κυρίως να προωθούμε τις ευρύτερες δυνατές συνεργασίες, μέσω της Επιτροπής Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας που έχουμε συστήσει.Θα συνεχίσουμε, επίσης, την προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί με τον Περιφερειάρχη, από την πρώτη στιγμή της θητείας μας, ώστε ο αερολιμένας “Νίκος Καζαντζάκης” να αποκτήσει την εικόνα που του αρμόζει.Όπως έχουμε πει πολλές φορές, θέλουμε ένα Ηράκλειο Μητροπολιτικό Κέντρο της Μεσογείου. Η έρευνα του Euromonitor, δείχνει ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση για να το πετύχουμε».
Tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics