Breaking News
14 Δεκεμβρίου 2017

Ξενοδοχεία που αλλάζουν περιοχή... Αυτή είναι η νέα μόδα στα ταξίδια πολυτελείας, η οποία ξεφεύγει από τα δεδομένα του παραδοσιακού, στατικού μοντέλου ξενοδοχείων, ενσωματώνοντας πρωτόγνωρες εμπειρίες στη φύση και στον πολιτισμό σε διαφορετικούς προορισμούς με κοινό παρονομαστή την πολυτέλεια.

Τα φορητά ξενοδοχεία φέρνουν την επανάσταση στη σύγχρονη πολυτέλεια και τοποθετούν σε πρώτο πλάνο την απόκτηση νέων, αυθεντικών εμπειριών που συνδέονται στενά και εμπλουτίζονται από τον προορισμό.H ανανεωμένη τάση του glamping αφορά resort-πολυτελείς κατασκηνώσεις που προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου πολυτελείας, από μασάζ μέχρι προσωπικό μπάτλερ και γκουρμέ σεφ.Είναι «φορητά» και μπορούν να τοποθετηθούν στην πλαγιά ενός βουνού, μέσα σε έναν αμπελώνα ή ακόμα και σε ειδικούς χώρους εκδηλώσεων, όπως μουσεία, προσφέροντας μια πραγματική αίσθηση του χώρου που τόσο πολύ επιζητούν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες.

Ακόμα, μπορούν εύκολα να αποσυντεθούν ή να μετακινηθούν σε περιόδους χαμηλής σεζόν.Οι δραστηριότητες που προσφέρονται σε αυτά συνδέονται με την αίσθηση του χώρου και της περιοχής, όπως ιππασία, ψάρεμα και συγκομιδή μήλων.

Η νέα μόδα βρίσκει σάρκα και οστά στο ξενοδοχειακό προϊόν της αμερικανικής εταιρείας Collective Retreats, η οποία προσφέρει στα φορητά resort της πεντάστερες υπηρεσίες και εμπειρίες που παραπέμπουν σε παραδοσιακά ξενοδοχεία πολυτελείας, σε απομακρυσμένες περιοχές, εκεί όπου θα ήταν αδύνατο να λειτουργήσουν παραδοσιακά ξενοδοχεία.Φορητά ξενοδοχεία, η νέα μόδα στα ταξίδια πολυτελείας

Η εταιρία υπόσχεται διαμονή σε μοναδικούς προορισμούς, υπηρεσίες πολυτελείας, φανταστικό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση.Προς το παρόν η εταιρία δραστηριοποιείται σε διαφορετικούς προορισμούς των ΗΠΑ, όμως σκοπεύει να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.Στα resort, μπορούν να φιλοξενηθούν ακόμα ειδικές εκδηλώσεις, όπως γαμήλιες δεξιώσεις στη φύση, κάτω από τα αστέρια με τοπικές γεύσεις, γαμήλιες τελετές σε κλειστό κύκλο, καθώς και γεύματα για ειδικές περιστάσεις, δίπλα στη φύση.Χαρακτηριστικό είναι το ξενοδοχείο της Collective Hill Country στο Τέξας, σε ένα βιολογικό αγρόκτημα 225 στρεμμάτων, όπου εκτός από τη συνηισμένη πολυτέλεια στη διαμονή και το φαγητό, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ιππασία και υπαίθριες δραστηριότητες, έχοντας κοντά και πολλές γκαλερί τέχνης, μουσικές εκδηλώσεις και οινοποιεία. Η τιμή διανυκτέρευσης κυμαίνεται από 400 έως 550 δολάρια ανάλογα την εποχή.Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Collective Retreats, Peter Mack, ο οποίος θήτευσε στην αλυσίδα Starwood, δήλωσε ότι η εταιρία τουν"διαμορφώνει το μέλλον της βιωματικής τουριστικής βιομηχανίας, καθώς οι σημερινοί ταξιδιώτες λαχταρούν νέες αυθεντικές εμπειρίες που συνδέονται και εμπλουτίζονται από τον προορισμό τους. "Η εταιρία ανακοίνωσε χθες Τετάρτη την ένταξη του πρώην προέδρου ανάπτυξης της Starwood Hotels and Resorts Worldwide, Simon Turner, γνωστός για τα καινοτόμα brands όπως το W, ως επενδυτή και συμβούλου.Ακόμα, η  Collective Retreats συμφώνησε νέα χρηματοδότηση ύψους 10 εκατ. δολαρίων, 4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με την αρχική επένδυση των 2,5 εκατ. δολαρίων που χρησιμοποιήθηκε για να ξεκινήσουν να λειτουργούν τα 5 πρώτα resort της.

tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics