Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2017

 H Minoan Group προγραμματίζει την εκποίηση του τμήματος ταξιδίων και αναψυχής που αποτελείται από την Stewart Travel έναντι 2,3 εκατ. λιρών, προκειμένου να επικεντρωθεί στην υλοποίηση της μεγάλης ξενοδοχειακής επένδυσης στην Κρήτη.

Σε σημερινή ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, ο όμιλος αναφέρει ότι η πώληση θα επιτρέψει στην ομάδα διαχείρισης να επικεντρώσει τις προσπάθειές της στη βελτιστοποίηση της αξίας από το πρότζεκ στην Κρήτη για λογαριασμό των μετόχων. Ακόμα, η πώληση, αναφέρει ο όμιλος, θα απομακρύνει επίσης την κύρια πηγή κεφαλαίου κίνησης της εταιρείας βραχυπρόθεσμα.

Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει υιοθετήσει μια αυστηρά συντηρητική προσέγγιση στη διαχείριση του κεφαλαίου κίνησης και εξορθολογεί τις απαιτήσεις κεφαλαίου κίνησης και τη βάση κόστους ώστε τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από την εγγραφή και τη μεσιτική προσφορά να είναι επαρκή για την παροχή κεφαλαίου κίνησης μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους που λήγει στις 30 Οκτωβρίου 2018.Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία μπορεί να ζητήσει χρηματοδότηση από τρίτους με τη συμμετοχή άλλων φορέων στο έργο της Κρήτης, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο όμιλος αποκάλυψε ότι έχει προσεγγισθεί από αξιόπιστο επενδυτή για την αγορά του τμήματος ταξιδίων και αναψυχής και βρίσκεται σε στάδιο διαπραγματεύσεων για την πώληση.

tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics