Breaking News
09 Ιανουαρίου 2018

Εγκρίσεις για τη δημιουργία τριών νέων ξενοδοχείων έδωσαν οι αρμόδιες αρχές.

Ειδικότερα:- Η εταιρεία «ΑΓΓΕΛΟΒΡΑΧΟΣ ΙΚΕ» εξασφάλισε θετική γνωμοδότηση από τον Δήμο Μαλεβιζίου σχετικά µε τους περιβαλλοντικούς όρους της ΜΠΕ του έργου Ξενοδοχειακή Μονάδα 5 αστέρων εκτός των ορίων των οικισµών Αχλάδας και Αγίας Πελαγίας. Η υπό ανέγερση μονάδα θα αποτελείται από τις κεντρικές εγκαταστάσεις κοινόχρηστων εξυπηρετήσεων (γραφείο υποδοχής, εστιατόρια, σνακ-μπαρ, κέντρο λουτροθεραπείας, γυμναστήριο, γραφεία διοίκησης) και μικρότερα κτίρια 190 δωματίων, συνολικής δυναμικότητας 500 κλινών. Επιπλέον στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου θα κατασκευαστούν κολυμβητικές δεξαμενές συνολικής έκτασης 2.500 μ² και όγκου 3.000 μ³, ενώ σε ειδικό κτίριο θα κατασκευαστεί μία δεξαμενή λουτροθεραπείας 60 μ². Στην κεντρική θέση του γηπέδου, πλησίον της κεντρικής εγκατάστασης υποδοχής, θα διαμορφωθεί ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, κατάλληλα ασφαλτωμένος, με χωρητικότητα 25 αυτοκινήτων.- H Διεύθυνση της υπηρεσίας δόμησης του Δήμου Τριφυλλίας χορήγησε άδεια δόμησης στην κ. Αγγελοπούλου Μαρία – Αριάδνη για την ανέγερση ξενοδοχειακού συγκροτήματος τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων 3 αστέρων δυναμικότητας 34 κλινών στην περιοχή Γαργαλιάνοι. - Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Σιθωνίας χορήγησε άδεια δόμησης στην εταιρεία HAPPY HOLIDAYS ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ για την ανέγερση ξενοδοχείου στη περιοχή Αχλάδα στην Σάρτη Χαλκιδικής.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics