Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2018

Την Κυριακή 4/2/218, ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνης, με την παρουσία πολλών μελών του, ιδιοκτητών ξενοδοχειακών μονάδων και εκπροσώπων ξενοδοχειακών εταιρειών του νομού, έκοψε σε ευχάριστη ατμόσφαιρα την πίττα του, σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης κ.κ Ευγένιος, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ Γεώργιος Μαρινάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης κ Κωνσταντίνος Λαγουδάκης και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.

tsakalakisΟ Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων, κ. Εμμανουήλ Τσακαλάκης, αφού καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στη μεγάλη οικονομική συμβολή του τουρισμού και στην καίρια συμμετοχή των εργαζομένων στην άρτια λειτουργία των μονάδων και στην άριστη εικόνα του τόπου μας. Συγκεκριμένα είπε ότι οι συνεργάτες μας είναι εκείνοι που υποδέχονται, εξυπηρετούν, συμβουλεύουν και αποχαιρετούν τους επισκέπτες μας. Η εικόνα και η ικανοποίησή τους αντανακλά το μέγεθος της επιτυχίας του ξενοδόχου. Σχετικά με την επερχόμενη τουριστική σεζόν ανέφερε ότι αναμένεται πολύ καλή και τόνισε την αρμονική συνεργασία των τουριστικών μονάδων με τις αρχές του τόπου μας.

Ο Σεβασμιώτατος κ.κ Ευγένιος ευλόγησε την κοπή, ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες σε όλους, εξήρε το παραδοσιακό αίσθημα φιλοξενίας των Κρητών και αναφέρθηκε στην πίστη της Εκκλησίας μας σ’αυτή, παραθέτοντας το ρηθέν υπο του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου «Ξένους ξένιζε, μη ξένος γενή Θεού».

Τέλος ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, κόβοντας την πίτα, μίλησε για τη συμβολή του τουρισμού στην οικονομία και στην προκοπή του τόπου. Τόνισε την έμπρακτη συμπαράσταση του Δήμου προς τους ξενοδόχους, αλλά και προς όλους τους κατοίκους με την φετινή μείωση κατά 15% των δημοτικών τελών. Υποσχέθηκε δε ότι ο Δήμος πιθανότατα θα προβεί σε ανάλογες μειώσεις και την ερχόμενη χρονιά.

Η βραδιά κύλησε σε θερμή κι ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η σύζυγος του ταμία του Συλλόγου κ Μάριου Κυριμάκη, κέρδισε το φλουρί και τα δώρα που το συνόδευαν.

money_tourism

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics