Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2018

Το Fileas Art Hotel στην Παλιά Πόλη Χανίων είναι η νεότερη προσθήκη ξενοδοχείου στα Aria Hotels στην Κρήτη.Πρόκειται για το έβδομο ξενοδοχείο της αλυσίδας boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, βρίσκεται στην οδό Πόρτου Φραγκίσκου και αυτή την περίοδο ανακατασκευάζεται προκειμένου να λειτουργήσει στα μέσα Απριλίου.

Το Fileas Art Hotel στεγάζεται σε παραδοσιακό κτίριο τριών επιπέδων, το οποίο θα είναι ιδανική επιλογή για ταξιδιώτες που αγαπούν την προσεγμένη αισθητική και την ιδιαίτερη διακόσμηση.Διαθέτει έξι μοντέρνα δίκλινα δωμάτια, ιδανικά για ζευγάρια ή μεγαλύτερες παρέες και εγγυάται μια άνετη διαμονή. Παράλληλα, η προνομιακή του τοποθεσία, μόλις λίγα λεπτά από τα πιο αξιόλογα μνημεία της πόλης, εξασφαλίζει άμεση επαφή με τους θησαυρούς της. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται επίσης το Παλιό Λιμάνι, προσφέροντας πληθώρα επιλογών διασκέδασης και γαστρονομίας, μεταξύ άλλων και το Alcanea Café & Wine Bar στο ισόγειο του Alcanea Boutique Hotel, επίσης μέλος των Aria Hotels.

Τα Aria Hotels στην Κρήτη:1. Alcanea Boutique Hotel στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων 2. Αstraia Residence στην Παλιά Πόλη των Χανίων 3. Fileas Art Hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων4. Villa Athermigo στην περιοχή Αποκόρωνα των Χανίων 5. Critamo Cottage στην περιοχή Αποκόρωνα των Χανίων 6. Scalani Hills στο κτήμα του Οινοποιείου Μπουτάρη στο Ηράκλειο 7. Cressa Ghitonia Village στο Λασίθι

Tα Aria Hotels πρεσβεύουν με συνέπεια την αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Λειτουργούν στην Ελλάδα από το 2010 και διαθέτουν μονάδες σε δέκα μοναδικούς προορισμούς στην Κρήτη (Παλιό Λιμάνι, Χανιά – Αποκόρωνας, Χανιά -  Ηράκλειο - Λασίθι), στις Κυκλάδες (Κίμωλο – Μήλο – Σέριφο – Σαντορίνη) και στην Ήπειρο (Μέτσοβο και Ζαγόρι).Προτεραιότητα των Aria Hotels είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική (π.χ. επανάχρηση κτηριών), τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου της περιοχής και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας.  Στα Aria Hotels η έννοια της πολυτέλειας αποκτά ξεχωριστή διάσταση και γίνεται συνώνυμη με αυτήν της αυθεντικότητας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics