Breaking News
11 Μαρτίου 2018

Ο Δήμος Ηρακλείου, στο πλαίσιο της τουριστικής πολιτικής, κάνει τα τελευταία χρόνια συστηματικά βήματα για την ενίσχυση της εικόνας του Ηρακλείου ως τουριστικού προορισμού.

Στο πλαίσιο αυτό ενέκρινε την υλοποίηση της υπηρεσίας με τίτλο: «Σχεδιασμός επικοινωνιακού υλικού τμήματος Τουρισμού του Δήμου» με προϋπολογισμό 8.000 ευρώ με ΦΠΑ.Πρόσφατα σύμφωνα με την καθιερωμένη ετήσια λίστα του Euromonitor, Top 100 City Destinations αποδόθηκε στην πόλη ο τίτλος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου τουριστικού προορισμού στην Ευρώπη για το 2017, με αύξηση αφίξεων 11% σε σχέση με πέρυσι. Τα στοιχεία αυτά αφορούν το ποσοστό των επισκεπτών που φθάνουν και παραμένουν στην πόλη για ένα εικοσιτετράωρο τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν.

Ο σχεδιασμός επικοινωνιακού υλικού από γραφιστικό γραφείο, σύμφωνα και με τη σχετική μελέτη του Τμήματος Τουρισμού, θα καλύψει τις ανάγκες παρουσίασής- προβολής του Δήμου για το 2018.

Στο πλαίσιο της ανάθεσης θα δημιουργηθούν 10 καταχωρήσεις, 10 αφίσες, θα σχεδιασθεί εκ νέου ένα 24 σέλιδο θεματικό έντυπο- λεύκωμα που αφορά στα ενετικά τείχη της πόλης, θα σχεδιασθεί λογότυπο και εφαρμογές για την ανάδειξη του τομέα της γαστρονομίας στο πλαίσιο της προώθησης του θεματικού – εναλλακτικού τουρισμού, αλλά και 3 θεματικά έντυπα.Εξάλλου, ο Δήμος Ηρακλείου ανέθεσε και τη διενέργεια της υπηρεσίας με τίτλο: «Φωτογράφηση μνημείων, σημείων ενδιαφέροντος, δράσεων και εκδηλώσεων Δήμου Ηρακλείου» έναντι του ποσού των 5.952 με ΦΠΑ.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics