Breaking News
28 Μαρτίου 2018

Η φετινή τουριστική περίοδος ξεκινά για την Κρήτη με πολύ θετικούς οιωνούς, τουλάχιστον όσον αφορά το πλήθος των επισκεπτών που επιλέγουν το νησί για τις διακοπές τους.


Αναπόφευκτα, η έναρξη της νέας σεζόν σηματοδοτεί για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους την εκκίνηση μιας περιόδου κοπιώδους και απαιτητικής εργασίας στις ξενοδοχειακές μονάδες. Με την ευκαιρία αυτή,πολύ γνωστός ξενοδόχος της Κρήτης, επικεφαλής ομίλου που δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στον νευραλγικό αυτό τομέα με μεγάλη επιτυχία, επέλεξε έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, δηλαδή τους εργαζομένους στα ξενοδοχεία του.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφερε ένα διήμερο ανάπαυλας στα Χανιά σε όλο το προσωπικό, περίπου 300 άτομα, που περιελάμβανε δύο διανυκτερεύσεις σε καλά ξενοδοχεία των Χανίων. Μάλιστα ο επιχειρηματίας είχε φροντίσει τη μετακίνηση της πολυπληθούς ομάδας από το Ηράκλειο στα Χανιά, με έξι πούλμαν, καθώς επίσης τη διατροφή και τη διασκέδαση των συμμετεχόντων.

Έτσι, με τον τρόπο αυτό θέλησε να επιβραβεύσει τους συνεργάτες του για την αποδοτική εργασία τους και παράλληλα να τους χορηγήσει «τονωτική ένεση», ένα σημαντικό κίνητρο αναγνώρισης των προσπαθειών τους με την αφορμή έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου.

Πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση επιχειρηματία, εργοδότη δεκάδων ανθρώπων, που επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων του ομίλου του αδιαφορώντας για το προσωπικό οικονομικό κόστος. Εν ολίγοις, η πολιτική της επιβράβευσης που ακολουθεί δημιουργεί στους εργαζομένους το κίνητρο αύξησης της αποδοτικότητας, ενεργοποιώντας τον θεμελιώδη κύκλο της οικονομικής ανάπτυξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πίσω από την πρωτοβουλία αυτή βρίσκεται ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου των maris hotels, και στο διήμερο επιβράβευσης στα Χανιά συμμετείχαν περίπου 300 εργαζόμενοι.

irakliotikosteki.blogspot.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics