Breaking News
15 Απριλίου 2018

Αρκεί να πειθαρχήσεις σε αυτά τα 4 tips.

 

Το Πάσχα πέρασε. Τα φάγαμε, τα ‘πιαμε, τα ξαναφάγαμε αλλά τώρα, λίγες μέρες αργότερα τα κεφάλια είναι και πάλι μέσα. Εκτός όμως από την ανάγκη να βρεις ξανά ρυθμούς σε δουλειά ή πανεπιστήμιο, μέσα πρέπει να μπουν και οι κοιλιές.

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία αδερφέ και αν θες να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, τώρα είναι η ώρα. Σε οχτώ και κάτι εβδομάδες θα κάνεις την πρώτη σου βουτιά και σίγουρα δεν θες να σκας τέτοιου είδους... μπομπίδια:


Για αυτό, λοιπόν, πάρ' το πάνω σου.

1. Βάλε Πρόγραμμα
Πολλοί το αποκαλούν εμμονή, ωστόσο αυτό θα στο πουν μόνο οι τεμπέληδες. Διότι όπως είναι γνωστό το σώμα χρειάζεται σταθερό πρόγραμμα προκειμένου να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στις αλλαγές που θέλεις να του προκαλέσεις. Ισορροπία λοιπόν σε όλες σου τις κινήσεις. Θες να τα πιεις; Κάν’ το, αλλά με ρέγουλα. Γουστάρεις μάσα; Φάε και δύο πιάτα. Όχι όμως όλη την πιατέλα. Το ίδιο και στη γυμναστική. Όχι τη μία μέρα ρεπό και την άλλη μέρα ανελέητο λιώσιμο από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γυμναστήριο. Και θα τραυματιστείς και θα έχεις κάνει απλώς μια τρύπα στο νερό.

2. Γύμνασέ τα όλα
Το ξέρουμε πως υπάρχουν κάποιοι μύες που θες να γυμνάσεις περισσότερο. Μπορεί να είναι οι τετρακέφαλοι, οι τρικέφαλοι ή οι κοιλιακοί. Δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό. Το αρνητικό θα είναι να γυμνάζεις μόνο αυτά που θες, αμελώντας όλα τα άλλα.

Τα έχουμε ξαναπεί και δεν θα σταματήσουμε να το λέμε. Κράτα ισορροπία σε όλο σου το σώμα. Κάνε μπράτσα αλλά δεν γίνεται να μην μπορείς να πηδάς εφημερίδα. Εκτός του ότι δεν είναι καλό για σένα εσωτερικά, είναι και αντιαισθητικό εξωτερικά.

3. Βρες κίνητρο
Πολλές φορές κάνεις την προπόνηση απλώς για να την κάνεις. Εκεί που γυμνάζεσαι σκέφτεσαι να τα παρατήσεις και να συνεχίσεις ξανά την επόμενη μέρα. Και κάπως έτσι το έχασες το παιχνίδι, διότι και αύριο το ίδιο θα κάνεις. Αν δυσκολεύεσαι να βρεις κίνητρο θα σε συμβουλεύαμε να ρίχνεις μια ματιά στους κλασικούς γυμναστηριακούς τύπους που το παίζουν ιστορίες και να βάλεις σκοπό να τους προσπεράσεις. Ή έστω πήγαινε γυμναστήριο με έναν ανταγωνιστικό φίλο σου. Και στις δύο περιπτώσεις θα το πάρεις πατριωτικά και θα δώσεις το κάτι παραπάνω, εκεί που το μυαλό θα αρχίσει να κουράζεται.

4. «Κοιμήσου αγγελούδι μου…»
Προκειμένου να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, οφείλεις να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερα «καύσιμα». Και από πού θα προέρχονται αυτά; Από τον ύπνο. Μόνο που αν δεν κοιμάσαι αρκετά, δεν σε βλέπουμε να τα δίνεις όλα όπως όφειλες.

Εκτός βέβαια αυτού, το να κοιμάσαι σωστά έχει και ένα άλλο καλό στην προσπάθειά σου να φτιάξεις κορμί. Λιγότερος ύπνος σημαίνει λιγότερα επίπεδα λεπτίνης και γκρελίνης, δύο ορμόνων σημαντικών για την ομαλή λειτουργία του μεταβολισμού σου. Επομένως κοιμήσου σωστά, και σώμα σου θα μεταβολίσει ευκολότερα υδατάνθρακες και λίπος.
ratpack.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics