Breaking News
17 Απριλίου 2018

Νέα ενθαρρυντικά μηνύματα έρχονται για τον ελληνικό τουρισμό, αυτή την φορά μέσω Αιγύπτου, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Insider.gr, ο Περιφερειακός Διευθυντής της EGYPTAIR σε Ελλάδα και Κύπρο, Σαλάχ Ταουφίκ, προανήγγειλε δύο νέες πτήσεις της εταιρείας από Αθήνα προς Χονγκ-Κονγκ και από Αθήνα προς Σαγκάη, οι οποίες θα αυξήσουν τον αριθμό των Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα.

 

Οι δύο αυτές νέες πτήσεις που θα δρομολογήσει η EGYPTAIR έχουν ξεχωριστή σημασία για την χώρα μας, καθώς θα φέρουν στην Ελλάδα περισσότερους τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.

Όπως ανέδειξε, πρόσφατη μελέτη του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, οι τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου που επισκέφτηκαν την χώρα μας το 2016 και οι οποίοι ξόδεψαν περισσότερα από 800 ευρώ ανά διανυκτέρευση και δεν προέρχονταν από ευρωπαϊκές αγορές, προέρχονταν κυρίως από τις αγορές των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ιαπωνίας.

Σημειώνεται ότι η EGYPTAIR έχει ενισχύσει και την εισροή Ιαπώνων τουριστών στην Ελλάδα, καθώς από τον Οκτώβριο του 2017 έχει προσθέσει στα δρομολόγιά της και την πτήση Αθήνα-Τόκυο.

Η εταιρεία έχει στενή συνεργασία με το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού και στοχεύει να προωθήσει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό. Άλλωστε, όπως επισημαίνει ο κ. Ταουφίκ, οι δύο χώρες απέχουν μόλις δύο ώρες αεροπορικά και συνεπώς έχουν τη δυνατότητα, μέσω των αεροπορικών συνδέσεων να δημιουργήσουν μία ιδιαίτερα ισχυρή και αποδοτική γέφυρα, ανάμεσα στην Ευρώπη και την Αφρική και κατά δεύτερο λόγο την Ασία.

  money-tourism.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics